Вінгер України U-19: «Зустріч із Францією не буде простою»

Геннадій Синчук – про майбутній півфінал чемпіонату Європи

Атакувальний півзахисник збірної України U-19 Геннадій Синчук поділився думкою про перемогу на чемпіонаті Європи 2024 року над командою Італії U-19 (3:2), яка вивела «синьо-жовтих» до плей-оф, і поділився очікуваннями від майбутнього півфіналу з однолітками з Франції.

- Чи довго святкували після Італії?

- Та ні. От якби це був фінал:) А так у нас ще два поєдинки: півфінал та, сподіваюсь, фінальна гра. Тому свято вже буде після здобуття золотих нагород.

- Наступного дня ви поїхали дивитися матч паралельної групи. На яку гру їздили і що цінного дізналися?

- Хтось їздив на матч Туреччина - Данія, а хтось - на Франція - Іспанія. Я відвідав матч наших суперників по півфіналу. Більшою мірою дії цих команд аналізували тренери, але я побачив, що Франція дуже сильна фізично та індивідуально.

Це не дивно, оскільки більшість з них уже грають за перші команди своїх клубів. Ми розуміємо, що ця зустріч не буде простою, але й Україна потрапила у півфінал не просто так. Тож вважаю, що ми можемо стрибнути ще вище.

- Кого б ви виділили серед суперників?

- Дуже сподобався футбол у виконанні їхнього 20 номера. Не пам'ятаю, як звуть (18-річний гравець Монако Саймон Буабре, - прим.), але він забив і грав дуже добре.

Матч Франція U-19 - Україна U-19 відбудеться в четвер, 25 липня, початок - о 21:00 за київським часом.

Юрій Остроумов Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 25 липня 2024, 14:42 14

Український нападник «Жирони» схиляється до переходу в «Рому»

Коментарі