Йожеф САБО: «Подивимось, на що здатні наші хлопці зараз»

Колишній тренер «Динамо» розповів про очікування від наступного раунду кваліфікації ЛЧ

Після розгромної перемоги Динамо над сербським Партизаном, підопічні Олександра Шовковського практично забезпечили собі прохід до наступної стадії кваліфікації.

На наступному етапі на київський колектив вже чекає «Рейнджерс» із Глазго, і подолати цей бар'єр столичному гранду буде непросто, вважає колишній тренер киян Йожеф Сабо.

««Рейнджерс» - міцна команда, яка має агресивний та силовий стиль гри. У Глазго буде дуже складно, адже там шалена атмосфера на трибунах. Шотландці вдома грають так, що не залишають суперникам жодного шансу! Футбол у цій країні такий, що гравці йдуть на жорсткий контакт і не бояться єдиноборств.

Але нічого страшного - побачимо, на що здатні наші хлопці зараз. Протистояння з «Рейнджерсом» стане справжнім випробуванням, яке дозволить зробити висновок про реальний потенціал київської команди».

​23 липня відбувся перший матч другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів 2024/25 між командами «Динамо» та «Партизан». Поєдинок пройшов на стадіоні Арена-Люблін. Гра завершилась із рахунком 6:2 на користь українського колективу.

Олексій Тіньков Джерело: UA-Football
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 25 липня 2024, 15:15 3

Дебют житомирського клубу у єврокубках