Імад АШУР: «Конкуренцію ніхто не відміняв»

Головний тренер «Полісся» розповів про підготовку до старту в єврокубках

Головний тренер житомирського «Полісся» Імад Ашур розповів про підготовку своєї команди до матчів другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій, в якому його команда зіграє проти «Олімпії» (Любляна), а також повідомив, хто з гравців не може взяти участь в першому єврокубковому матчі.

«Сьогодні ми все рівно отримали те навантаження, яке треба, але використовували трохи інші засоби для цього. Ми розуміли що ми робимо і для чого ми це робимо. Просто можливо більше дали волю емоціям, які теж мають бути і нікуди не діваються, а завтра ми так само маємо попри ці емоції, які вже будуть, робити те, що маємо робити у наступній грі на яку ми так дуже сильно чекаємо.

З кожним днем і тренуванням і кожною товариською грою ми все більше отримували цієї інформації і все більше у нас була можливість зробити певні висновки по кондиціях гравців, бо ми маємо розуміти хто зараз найбільш готовий. Все рівно нікуди ця фізична частина не подінеться і так само стосовно того, хто в цей момент враховуючи фізичні кондиції, що може запропонувати на полі. Тут може статися все, що завгодно, бо конкуренцію ніхто не відміняв, як я і казав попередньо. Є питання просто хто в якому моменті знаходиться зараз і здається, що це нормальне питання, яке ми будемо вирішувати щотижнево протягом цього сезону», - сказав Ашур.

Стало відомо, що пропустить першу гру проти «Олімпії» Руслан Бабенко, який заробив дискваліфікацію ще у складі «Дніпра-1» минулого сезону.

«У нас є ще один гравець, який буде пропускати гру - це Богдан Кушніренко через дуже-дуже стару дискваліфікацію. Усі ці речі, ми про них дізналися...Звісно неприємна інформація, особливо у випадку з Кушніренком. Тому що ніхто не очікував, що ця дискваліфікація все ще може тривати, але реалії, які ми маємо прийняти і так само протягом останніх тренувань ми будемо робити певні кадрові висновки і стосовно того, як ми будемо розподіляти гравців в просторі так само - структурно. Але ближче до гри ми визначимося остаточно.

«Олімпія»? Ну це достатньо ініціативна і структурована команда. Вони дійсно намагаються, принаймні з того, що ми бачили, гнути свою лінію, перш за все, у грі втілювати. Скажімо так, є багато деталей цікавих, про які ми не будемо говорити.

23-го числа після тренування виїжджаємо, 24-числа буде передматчеве тренування, 25-го - всі знають який день. Фокус зараз на тому, щоб максимально оптимально підготуватися до наступної гри, впливаючи на те, на що ми можемо впливати. А те, на що не можемо - відпускати і адаптуватися і в день гри ми вже зрозуміємо наскільки нам це вдалося», - сказав Ашур.

Сергій Рип'юк Джерело: ФК Полісся
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 липня 2024, 01:11 0

Пеп Гвардіола хоче, щоб англієць став наступником Кевіна де Брюйне