Руслан РОТАНЬ – про підготовку до Олімпіади, склад України і травми

Турнір стартує вже 24 числа

Збірна України U-23 після контрольних матчів з Єгиптом (1:1) та Парагваєм (2:2) тепер готується до старту групового турніру Олімпійських Ігор. Наставник Руслан Ротань оцінив підготовку.

«На сьогодні в кількох гравців є невеликі пошкодження, але я вважаю, що вони незначні. Вони не ставлять під сумнів спроможність хлопців зіграти. Думаю, що всі готові. Але є інший момент, трохи складніший. За останні два дні до нас дісталися лише Олексій Сич та Арсеній Батагов. Ми повинні оцінити їхній стан, як фізичний, так і емоційний, і ухвалити рішення. Ми вже встигли з ними поговорити, із комунікацією в нас усе добре.

Ми не можемо казати, задоволені ми чи ні результатами товариських матчів. Ми готувалися до Олімпійських ігор, а не прагнули будь-що перемогти. Звичайно, вигравати ми хочемо завжди, але є дуже багато нюансів, на які тренерський штаб повинен звертати увагу.

По суті, для цієї команди це був другий збір. А саме на зборах і відпрацьовується зіграність хлопців. Уже на турнірі в Марселі я зрозумів, що це ті виконавці, які й будуть виступати на Олімпійських іграх. Як тренер, я відчував, що багатьох гравців не відпустять клуби.

Але до нас долучилися два футболісти, яких там не було. Це також процес адаптації. Добре, що ми зіграли ті два матчі, щоб гравців, які знаходилися в різному функціональному стані, збалансувати якнайкраще. Як у нас вийшло - покаже турнір», - сказав Ротань.

Іван Зінченко Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 21 липня 2024, 10:10 1

Майк – про плани після поєдинку, у якому він мав узяти участь