ВІДЕО. Трамп розгромив О'Саллівана у півфіналі Шанхай Мастерс

У фінал Джадд Трамп грає з Шоном Мерфі

Англійський снукерист Джадд Трамп вийшов у свій четвертий фінал турніру Shanghai Masters, розгромивши Ронні О'Саллівана з рахунком 10:3 і поклавши край неймовірній переможній серії Ракети на цьому турнірі.

О'Салліван здобув 21 перемогу поспіль у турнірі та завоював 4 титули поспіль у Шанхаї. Востаннє він зазнав поразки в Шанхаї ще в 2016 році, коли поступився Майклу Холту.

Перемога Трампа забезпечила йому місце у недільному матчі за титул, де він змагається із Шоном Мерфі за головний приз у £210 тисяч. Обидва мають намір вперше підняти трофей у Шанхаї. Раніше Трамп програвав фінали Джону Хіггінсу, Кайрену Вілсону та Ронні О'Саллівану.

Перемога чемпіона світу 2019 також перервала його серію з п'яти поразок поспіль від О'Саллівана, включаючи фінал чемпіонату світу 2022.

Відмінна гра дозволила Трампу встановити перевагу 8:1 у півфінальному матчі до 10 перемог у фреймах. О'Салліван узяв перші два фрейми вечора та довів рахунок до 3:8. Опір тривало недовго. Трамп зробив брейк у 110 очок, свій четвертий сенчурі в матчі, а потім взяв 13-й фрейм, здобувши видатну перемогу (10:3).


WST. Джадд Трамп

34-річний Джадд Трамп розповів: «Я знав, що програв Ронні кілька разів поспіль. Це не той рекорд, що хочеться мати. Не хочеться, щоб він щоразу, коли грає з тобою, вивчав свої великі шанси. Було приємно взяти матч та показати, що я все ще можу грати.

Щоразу, коли він виграє турнір, хочеться мати шанс поборотися з ним. Його рекорди на цих престижних запрошеннях неймовірні. Ніхто не може зрівнятися з ним на таких турнірах. Здається, він просто щоразу знаходить свою найкращу форму. Приємно бачити, що він може бути людиною, йому довелося нелегко. Я повинен віддати йому належне, тому що я піддав його великому тиску на ранньому етапі гри».

Фінал із Шоном Мерфі? Шон - гравець, з яким мені завжди подобається грати. Він дуже атакуючий. Він продемонстрував приголомшливу гру проти Марка Селбі. За формою, ймовірно, два найкращі гравці тижня зіграють у фіналі. Сподіваюся, всі будуть з нетерпінням чекати на цю гру».

Джадд Трамп також віддав належне знаменитому снукеристу минулого Рею Рірдону (1932-2024), який помер 19 липня у віці 91 року.

За матеріалами World Snooker Tour

Шанхай Мастерс 2024

1/2 фіналу, 19-20 липня

Фінал, 21 липня

Відеофрагменти півфіналу

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 21 липня 2024, 07:44 29

Катерині прикро за смерть мовознавиці