Ронні О'Салліван розпочав Шанхай Мастерс з розгромної перемоги над китайцем

Джадд Трамп також вийшов у чвертьфінал снукерного турніру у Китаї

Англійський снукерист Ронні О'Салліван вдало стартував на турнірі Shanghai Masters, розгромивши з рахунком 6:1 16-річного китайця Чжоу Цзіньхао.

Ракета здобув 19 матчових перемог поспіль у Шанхаї та не програвав у цьому місті з моменту поразки від Майкла Холта у 2016 році. У звітному матчі він зробив серії: 85, 78, 85, 79 та 60 очок. Тепер він вийде на матч із легендою снукера Китаю Діном Цзюньхуей.

Ронні О'Салліван розповів: «Це ніколи не буває легко. Було багато глядачів, і я не думаю, що міг би зіграти краще на цьому етапі кар'єри. Це просто питання досвіду. Грайте якнайбільше матчів у такій обстановці, і ви станете набагато кращим. У мене чудові результати на цьому турнірі. Я люблю Шанхай та люблю формат цього турніру. Тут грають найкращі гравці світу. І всі знають, що треба грати добре, щоб виграти».

Дін Цзюньхуей порадував своїх домашніх уболівальників, вибивши Алі Картера у трилері з рахунком 6:5. Повівши 4:1, Дін був змушений грати вирішальний фрейм, але зберіг холоднокровність і зробив чіткий брейк у 95 очок, завдяки чому забезпечив собі перемогу.


WST. Джадд Трамп

Джадд Трамп продемонстрував чудову гру та переміг Марка Вільямса з рахунком 6:2. Король Крусібла 2019 року вперше з'явився у грі у новому сезоні і виглядав круто із самого початку. Зробивши брейки 72, 52, 67, 112 та 112 очок, він отримав у суперники китайця Сі Цзяхуей.

Трамп зізнався, що під час літніх канікул насолоджувався культурним відпочинком та подорожами, у тому числі поїздками до пірамід Гізи та до Венеції.

Джадд Трамп розповів: «У мене було три хороші тижні відпочинку. Я зміг помандрувати Європою, Близьким Сходом та декількома іншими місцями. Вперше я не поїхав у свої звичайні місця, такі як Вегас або Ібіца. Я спробував трохи дослідити світ, і це було дуже весело. Я побачив різні речі й дізнався трохи про історію. Я входжу в сезон після кількох тижнів грунтовних уроків історії, тому я радий знову вирушити в дорогу».

Сі Цзяхуей помстився за прикру поразку у півфіналі чемпіонату світу 2023 від Люки Бреселя, обігравши тут бельгійця з рахунком 6:2. Тепер Сі зустрінеться з Джаддом Трампом.

Китайський аматор Цао Цзінь здобув блискучу перемогу з рахунком 6:2 над фіналістом чемпіонату світу Джеком Джонсом і вийшов у друге коло. 39-річний спортсмен вже брав участь у Shanghai Masters, програвши 0:6 Девіду Гілберту у 2019 році, але цього разу він виступив набагато краще. Перемога забезпечила Цао зустріч у 1/8 фіналу із чотириразовим чемпіоном світу Марком Селбі.

Китаєць Пан Цзюньсу за рахунку 4:5, взяв останні два фрейми та переміг Гері Вілсона - 6:5. Наразі він готується до зустрічі у другому раунді з першим номером світового рейтингу Марком Алленом.

За матеріалами World Snooker Tour

Шанхай Мастерс 2024

Результати перших двох днів

Видеофрагменты матчей

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 липня 2024, 17:25 3

Найкращим визнали м'яч Ямала у ворота Франції