Джуд БЕЛЛІНГЕМ: «Грати за Англію – це великий тиск»

Півзахисник збірної Англії прокоментував перемогу над Словаччиною

Півзахисник збірної Англії Джуд Беллінгем прокоментував перемогу над національною командою Словаччини (2:1 у додатковий час) у матчі 1/8 фіналу Євро-2024:

«Грати за Англію - це чудово, але це також і великий тиск. Виходити на поле і забивати голи для мене - це дуже щасливий момент.

Чи є цей гол найкращим у моїй кар'єрі? Так. Є кілька гарних голів, які багато значать для мене особисто, але цей був дуже важливим, як для сьогоднішнього дня, так і для зміни настрою. Це найкращий гол.

Якщо не враховувати пропущений м'яч, ми були досить непоганими, як на мене, ми потрапляли в хороші зони. Ми могли б бути більш холоднокровними, але головне, що ми показали - це характер. У плей-оф, коли ви виграєте таким чином , люди можуть озирнутися і подумати: «Так, ось який дух у нас в команді». У вас не було б таких моментів без негараздів.

Значення мого голу? До завершення чемпіонату Європи для нас залишалося 20 або 30 секунд, і настрій зараз має величезне значення, а також те, що він може зробити для команди в майбутньому. Це важливий момент, але це довгий турнір, і ми дізнаємося про це, тільки якщо виграємо кубок. Ми побачимо протягом наступних двох тижнів, наскільки цей гол був важливим».

Дмитро Вербинський Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 липня 2024, 13:25 2

Блогер Sport.ua Cергій Тищенко – про рішення Романа Григорчука залишити «Чорноморець»

Коментарі