Максим ФЕЩУК: «Звільнення Реброва? Я б не поспішав»

Колишній український футболіст прокоментував нічию України проти Бельгії

Колишній український футболіст Максим Фещук прокоментував нічию збірної України проти національної команди Бельгії (0:0) у матчі 3-го туру групового етапу Євро-2024.

- Оцініть виступ України у грі з Бельгією і на Євро загалом.

- Окремо вчорашній матч - найкраща гра нашої збірної на цьому Євро. Я побачив комнаду, яка хотіла добитися результату, грала дуже добре. Не вистачило забитого мʼяча, але я отримав задоволення від гри - як вони вийшли, яка була мотивація. Не треба забувати, що ми грали з потужною командою: Бельгія - далеко не Румунія і не Словаччина. Чому не вийшли з групи? На жаль, перша провальна гра не дала нам такої можливості. Взяти 4 очки і не вийти - така доля. Розчарований результатом, бо, як на мене, по теоретичних баченнях група була для нас доступною, і з нашими майстерністю і потенціалом ми повинні були виходити з групи. Але це футбол. Життя на тому не закінчується. Тепер доведеться поборотися на вихід на ЧС.

- Чого збірній не вистачило, щоб вийти з групи?

- Як показала практика, перший матч був провальний, а далі все розписалося. У мене є питання - мені не сподобався вчорашній результат матчу Румунія - Словаччина. Хто б що не говорив, як на мене, вони розписали нічию. Вона влаштовувала обидві команди незалежно від результату Бельгія - Україна. Я чекав, що, можливо, там хтось виграє, але, на жаль, так не сталося. Друга гра - виграш проти Словаччини. У мене вчора виникла така думка, що краще б ми його внічию зіграли, щоб умовно в румунів було 3 очки, Словаччини 4, бельгійців 3 і в нас одне. Нам все одно потрібна була б тільки перемога, щоб виходити з групи. Було б можливо цікавіше - нічиєї нам, як бачите, все одно не вистачило. Розчарований результатом, але пишаюся за таку гру у виконанні наших хлопців. Мене здивував тактичний план на гру, він себе повністю виправдав. У схемі з двома центральними нападниками мені дуже сподобалася гра збірної України.

- Думки вболівальників щодо Реброва розділилися - звільняти чи ні. Яка Ваша думка?

- Скільки людей - стільки думок. Є відповідне керівництво, вони будуть оцінювати роботу тренера. Звичайно, треба прислухатися, але коментарі бувають різними, бувають на емоціях, необдуманими, помилковими. Якби не пройшли на Євро через стикові - теж звільняти? Зараз пройшли б з групи - теж звільняти? А що мали, виграти Євро, щоб не звільняти? Думки розділяються, і це нормально. Я не бачу сенсу - чому звільняти? Трошки не вийшло, трошки була провальна перша гра, друга непоказна, третя показала, що команда може - але було вже пізно. Я б не поспішав.

Дмитро Вербинський Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 липня 2024, 06:49 46

Римський клуб найближчим часом зробить пропозицію киянам

Коментарі