ШАНДРУК: «Ми прагнемо до меншої кількості гравців, але вищої якості»

Виконувач обов’язків головного тренера «Вереса» розповів про плани команди на літо

Виконувач обов'язків головного тренера «Вереса» Олег Шандрук прокоментував плани команди на це літо та сезон.

«У минулому сезоні в нас був дещо роздутий склад. 24 польових гравці, 3 воротарі. Це забагато. Ми прагнемо до меншої кількості гравців. Натомість - до вищої якості. Зараз ми продовжуємо роботу на трансферному ринку. Є певні попередні домовленості. Очікуємо ще новачків у команді. Ми хочемо усю центральну вісь посилити. Шукаємо гравців в опорну зону, правого захисника і крайніх нападників.

Це дуже важливий проєкт. Потрапити з юнацької команди одразу у першу - здатні одиниці. Тому, маючи академію і створивши другу команду - ми сподіваємося, що ця вертикаль виховання молодих футболістів запрацює ефективніше. І у «Вересі» з'являтимуться свої молоді гравці. Справді конкурентні із перспективами кар'єрного зростання.

В нас вже було багато хороших дебютів упродовж останніх півтора роки. Але, як я вже казав, існує дуже велика різниця між юнацьким чемпіонатом і УПЛ. Важливі досвід і терпіння молодих футболістів. Ніхто їм просто так місце в команді не віддасть. Юнацька команда - це розвиток. Перша команда - це ще й результат на табло. 25-го червня команда збирається у Рівному і проходить медогляд. 26-го і 27-го червня - заплановані одноразові тренування.

З 28-го червня розпочинаємо заняття у режимі двох тренувань на день. Потім у липні в нас заплановані ще два десятиденних тренувальних цикли. Ми маємо стати сильнішими і точно не боротися у зоні перехідних матчів. Головний наш критерій - присутність вболівальників на трибунах, відвідуваність домашніх матчів. Без вболівальників ми не змогли б залишитися в УПЛ у минулому сезоні», - заявив Олег.

Олексій Тіньков Джерело: ФК Верес
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 12:58 52

На замітку Сергію Реброву