НХЛ. Великі обміни Вашингтона і Нью-Джерсі, нові контракти і тренери

Останні новини Ліги під час фіналу Кубка Стенлі

Поки триває фінальна серія Кубка Стенлі між Флоридою та Едмонтоном, інші клуби НХЛ не відпочивають і вже готуються до нового сезону.

- Нью-Джерсі в обмін на перший раунд драфту-2025 виміняв у Калгарі воротаря Якоба Маркстрема. У 34-річного кіпера залишилося два сезони за контрактом.

- Ванкувер оформив 8-річний контракт з захисником Філіпом Гронеком. Договір розрахований на 58 мільйонів доларів. Минулого сезону Гронек набрав 48 очок у 81 матчі.

- Головний аутсайдер минулого сезону Сан-Хосе оголосив про призначення нового тренера Раяна Варсофськи. Наставник останні два сезони працював у тренерському штабі Акул, де відповідав за гру у меншості. 36-річний Варсофськи є наймолодшим наставником у нинішній НХЛ.

Крім того, Акули забрали з драфту відмов форварда Нью-Йорк Рейнджерс Барклі Гудроу. Гравець невдало провів регулярний сезон (12 очок), але у плей-оф оформив шість шайб.

- Лос-Анджелес обміняв форварда П'єр-Люка Дюбуа у Вашингтон на воротаря Дарсі Кемпера. Королям вдалося позбутися величезного 7-річного контракту гравця, який минулого сезону після підписання з Кінгз набрав лише 40 очок.

- Коламбус знову звільнив тренера. Після слабкого сезону клуб позбувся наставника Паскаля Вінсента, якого призначили перед стартом чемпіонату. Команда фінішувала останньою на Сході.

Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 27 вересня 2024, 08:57 0

27 вересня зіграють: Дніпро Херсон – Берсерки, Київ Кепіталз – Тризуб