Раян Гарсія після арешту порівняв себе з Трампом і Брітні Спірс

Американський боксер упевнений, що намагається змінити жорстокий світ

Раян Гарсія спробував виправдатися після того, як його заарештували за звинуваченням у вандалізмі в готелі Беверлі-Гіллз у суботу.

У соціальних мережах Гарсія порівняв себе з Дональдом Трампом і Брітні Спірс.

Він написав: «Кумедно, що і Трамп, і я у в'язниці. Я не знаю, чи у в'язниці він, але знаю, що його засудили, це відстій. Але я люблю Ісуса, зі мною все буде гаразд».

В окремому пості він додав: «Я почуваюся так, ніби я Раян Спірс, він же Брітні Спірс. Це відстій. Я ніколи нікого не ображав, я тільки любив усіх і молився за людей. І намагаюся змінити цей жорстокий світ. Я люблю тебе, Ісусе, амінь».

Зазначимо, що Гарсія в стані алкогольного сп'яніння завдав шкоди кімнаті для гостей і коридору готелю. Адвокат Гарсії, Дарін Чавес, зізнався, що 25-річному бійцеві також можуть висунути звинувачення в розпиванні алкоголю в публічному місці.

Раян наприкінці квітня провів скандальний бій проти чемпіона світу за версією WBC у напівсередній вазі Девіна Хейні (31-1, 15 KO), після якого провалив тест на допінг.

Гарсія тричі за бій відправив суперника в нокдаун і переміг рішенням більшості суддів (112-112, 114-110, 115-109). Перед боєм Раян не зміг вкластися в рамки першої напівсередньої ваги, тож пояс WBC залишився у Хейні.

Атлетична комісія штату Нью-Йорк вирішуватиме, чи відсторонювати Гарсію від бою і чи штрафувати його. Також бій можуть визнати таким, що не відбувся, або зарахувати Раяну поразку, дискваліфікувавши його, як того вимагає адвокат Хейні, за «знущання» над боксерськими правилами.

Володимир Клепач Джерело: talkSPORT
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 19:55 31

Назаренко є найкращим бомбардиром чемпіонату