Колишній суперник Усика назвав помилки, через які він програв українцю

Майкл Хантер мріє про реванш і про титули

Американський боксер Майкл Хантер (23-1-2, 16 KO) розповів, чого він хоче ще досягти в боксі.

«У мене є дві мрії. Одна з них - завоювати титул чемпіона світу, інша - битися з Олександром Усиком. Я б із задоволенням бився з ним знову. У той момент я не показав хорошого виступу. У мене були невеликі проблеми за межами рингу.

Якщо ви подивитеся запис того бою, то побачите, що в ніч поєдинку я мав меншу вагу, ніж на зважуванні, а він набрав близько 5 кг. Тож було багато помилок, які відбуваються за межами рингу. Саме там найчастіше і виграється бій. Робота за межами рингу і належна старанність там.

У мене завжди був короткий кінець палиці, я був бійцем другого плану. Команда Усика писала, що він поб'є Майкла Хантера в Америці, але насправді це я був як у гостях. Так що всі мінуси були на моїй совісті. Одна справа, якби у мене все було, як у всіх цих хлопців, як у Тайсона Ф'юрі, Ентоні Джошуа та інших, з повноцінним табором і повною готовністю до бою. Тоді, я думаю, все було б по-іншому. Але, тим не менш, я б із задоволенням ще раз провів цей бій. Це єдиний бій, якого я дійсно хочу. В іншому в списку бажань були б титули чемпіона світу», - сказав Хантер.

Зазначимо, що Усик переміг американця 2017 року в рамках захисту чемпіонського пояса WBO в першій важкій вазі.

Володимир Клепач Джерело: Boxing Scene
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 червня 2024, 21:36 0

Дивіться найкращі моменти матчу 1/8 фіналу Євро-2024

Коментарі