Андрій ШЕВЧЕНКО: «Відданість Реброва роботі вражає»

Президент УАФ – про головного тренера національної збірної

Президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко розповів, чому він вірить у головного тренера національної команди Сергія Реброва.

«Ми однаково дивимося на футбол. Наші менталітети дуже схожі. У нас був талант, але до нього додалися освіта, наполеглива праця, зосередженість і дисципліна. Що мені завжди подобається в Сергієві, так це його професіоналізм. Його відданість роботі просто вражає.

І, звісно, я знаю, що він думає зараз про команду і про те, як вона має грати. Він взяв їх у такій складній ситуації, особливо з Англією та Італією у відбірковому турнірі, але ми боролися до кінця, і це спрацювало. І не просто боролися, а грали в хороший футбол», - сказав Шевченко.

Зазначимо, що заключною грою передтурнірного збору збірної України стане поєдинок із національною командою Молдови 11 червня в Кишиневі. Початок зустрічі - о 19:00 за київським часом.

Наступного дня, 12 червня, національна команда прибуде до місця постійної дислокації на Євро-2024 - містечка Вісбаден. 17 червня команда Сергія Реброва розпочне виступи на Євро-2024 проти Румунії в Мюнхені.

У п'ятницю збірна України програла Польщі в товариському матчі.

Володимир Клепач Джерело: The Guardian
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 липня 2024, 10:13 0

Мірошниченко, Сарапій та Леднєв мають пропозиції від клубів УПЛ

Коментарі