Наставник Лівого Берега розповів, чого не вистачило клубу для виходу до УПЛ

Віталій Первак прокоментував результати зустрічей з «Оболонню»

Головний тренер клубу «Лівий берег» Віталій Первак прокоментував результати перехідних матчів із київською «Оболонню». Нагадаємо, «пивовари» зуміли відстояти своє право залишитися в еліті.

«Ми розчаровані підсумковим результатом. Нам не соромно за чемпіонат та плей-оф. Дещо вийшло, дещо не вийшло. Ми готувалися як до однієї, так і до іншої гри. Не вистачило майстерності. Ми примудрилися пропустити гол, коли «Оболонь» була вдесятьох. Оце розчарування.

Випустили свіжіших футболістів, вони мали виснажити «Оболонь», а потім випустили групу атаки, яка вважається основною. План працював - ми забили, вигравали, але пропущений м'яч не входить до планів. Це завжди так.

Хотіли грати в пас, але вони не давали приймати м'яча, постійно пресингують, на плечах сидять. Але ми все одно намагалися. А стандартне становище - це нормально, ми над цим працюємо, у чемпіонаті багато забили, але у плей-оф два пропустили. Це жирний мінус. А так спрацювали нормально.

Сідней просив заміну, але ми його тримали, знали, що він може на стандартах. В обороні вже не відпрацьовував, бо сил не було, але хлопець із характером добігав, забив.

Щоб футболісти додавали, потрібно більше таких ігор. Щотижня потрібно грати з командами найвищого рівня, тоді футболісти зростатимуть. У Першій лізі рівень майстерності інший», - сказав Первак.

Руслан Травкін Джерело: Українська Прем'єр-ліга (УПЛ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 липня 2024, 07:29 23

Чемпіонат Європи з футболу відбувається в Німеччині з 14 червня до 14 липня