ШАНДРУК: «Перший матч протистояння Верес провів незадовільно»

В.о. головного тренера рівненського Вереса проаналізував гру своєї команди

Виконувач обов'язки головного тренера рівненського Вереса Олег Шандрук проаналізував гру своєї команди у першому із двох перехідних поєдинків за місце в УПЛ проти Епіцентру (1:1).

«Якщо вважати цю гру першим таймом протистояння з Епіцентром - то зіграли ми цей перший тайм незадовільно. Такий підсумок сьогоднішньої гри. Мабуть, нічия - закономірний результат.

Потрібно ще говорити з командою. Але я завжди говорю, що в таких матчах ключову роль грає налаштування і психологія. Ми в цьому компоненті поступалися супернику. Розуміли, що нам може не вистачати свіжості після важкої гри з Металістом 1925 чотири дні тому. Але ми з Епіцентром були в рівних умовах. А бажання, особливо в першому таймі, у футболістів Епіцентру було більше.

В перерві поговорили, внесли певні корективи. Це нам допомогло. Заміни додали свіжості. Микола Гайдучик забив чудовий гол, ми ще мали моменти. На жаль, ще раз повторю - ця перша частина протистояння у нашому виконанні була незадовільною. Але в нас є ще одна гра.

Епіцентр не здивував. Ми розуміємо, з яким бажанням суперник готувався до цієї гри. Недооцінки не могло бути. Ми знали, що Епіцентр запропонує дуже інтенсивний футбол. Можливо, нам цієї інтенсивності не вистачало після останньої гри чемпіонату. Але ж частина футболістів зіграла другий поспіль матч без замін, і після перерви сьогодні вони зіграли краще. Тому, я схиляюся до проблеми з налаштуванням. Це і моя проблема - не достукався до них. Але ця гра показала, що нам потрібно робити в Рівному. І, думаю, хлопці теж все розуміють.

Щодо вибору нападника, то вихід у старті Марко Мрвальєвича - це моє рішення. Як показала гра - він не в оптимальній формі. Тому, напевно, я як тренер з цим вибором не вгадав.

Сьогодні можу лише хороші слова на адресу Епіцентру сказати. Нам залишається домашня гра. Запрошуємо вболівальників на фінал сезону і впевнені, що підтримка буде шалена. Шанси у нас завжди високі. Все залежить від нас. Робимо висновки і готуємося до недільного матчу».

Микола Степанюк Джерело: ФК Верес
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 липня 2024, 01:59 9

Український воротар вирішив залишити «королівський клуб»