Залишить Шахтар? Пушич відреагував на чутки, що сватають його у Феєнорд

Раніше Маріно працював помічником Арне Слота, який незабаром залишить Роттердам заради «Ліверпуля»

Головний тренер «Шахтаря» Маріно Пушич прокоментував чутки, що сватають його на посаду наставника «Феєнорда», який незабаром залишить Арне Слот, котрий йде до «Ліверпуля».

«Передусім, дозвольте мені сказати, що Арне [Слот] збирається зробити фантастичний крок. І він це заслужив, тому що проробив чудову роботу у «Феєнорді».

«Звичайно, приємно, що моє ім'я згадують в аспекті роботи у такому великому клубі. Це показує, що я досяг чогось у «Феєнорді» як помічник тренера».

«Але більше мені нема чого сказати, на даний момент. Мій контракт із «Шахтарем» розрахований ще на два роки, і незважаючи на складні обставини, мені тут подобається. Побачимо, що принесе майбутнє».

«Я не міг передбачити того, що ми вже цього сезону виграємо чемпіонат і Кубок України, коли тільки розпочав цю роботу в жовтні. На той момент у чемпіонаті лідирувало «Динамо», але мій перший матч у турнірі був топ-матчем проти киян, і ми виграли його, вийшовши на перше місце. Я освоїв стиль гри набагато швидше, ніж очікувалося, і мій підхід прижився», - заявив Пушич.

Раніше Арне Слот заявив, що хотів би бачити своїм наступником у «Феєнорді» Маріно Пушича або когось, хто за стилем роботи схожий на боснійця.

Олексій Сливченко Джерело: De Telegraaf
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 червня 2024, 00:06 0

Гарі Лінекер поспівчував українській збірній

Коментарі