Минай просив замінити суддю матчу проти Ворскли

Назарій Дьордь – син співробітника «Миная»

У 28-му турі УПЛ «Минай» за неоднозначного суддівства на останніх хвилинах у драматичному матчі на виїзді обіграв «Ворсклу» з рахунком 3:2. Пізніше низка українських ЗМІ звернули увагу на те, що головний арбітр матчу Назарій Дьордь є сином співробітника «Минаю» Вадима Дьордя, спортивного директора жіночої команди закарпатського клубу.

Сьогодні стало відомо про те, що «Минай» у листі від 8 травня просив УАФ замінити арбітра матчу проти «Ворскли», однак прохання клубу було проігноровано.

«ФК «Минай» високо оцінює роботу та професійні якості Назарія Дьордя і вважає його одним із найперспективніших арбітрів України.

Але Назарій Дьордь одночасно є рідним сином спортивного директора жіночої футбольної команди ФК «Минай» Вадима Дьордя. Тому, щоб уникнути домислів про «конфлікт інтересів» з боку інших клубів УПЛ, просимо призначити Назарія Дьордя на інший матч 28 туру УПЛ», - сказано в листі.

Нагадаємо, переможний гол «Миная» в матчі з «Ворсклою» був забитий на 90+8-й хвилині з сумнівного пенальті за гру рукою Артема Челядіна. Арбітр ВАР Юрій Іванов запросив Дьордя до перегляду відеоповтору, але рефері свого рішення не змінив.

Олег Дідух Джерело: UA-Football
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 червня 2024, 09:05 0

Головні новини за 28 червня на Sport.ua

Футбол | 29.06.2024, 15:40
Коментарі