Григорчук пояснив, чому Чорноморець розгромно програв Шахтарю у Кубку

Головний тренер одеситів прокоментував поразку у півфіналі від «гірників» (1:4)

3 квітня відбувся матч 1/2 фіналу Кубка України між командами «Шахтар» та «Чорноморець». Гра завершилася з рахунком 4:1 на користь «гірників».

Після завершення зустрічі головний тренер «Чорноморця» Роман Григорчук прокоментував поразку своїх підопічних:

- Все закономірно. «Шахтар» був сильнішим. Вони виграли. Ми знаємо і бачили причини поразки. Глибший аналіз доповнить наше розуміння. На полі було видно перевагу суперника в класі та швидкості.

Розуміємо, що ми були недостатньо по часу з м'ячем. Коли м'яч був в нас, ми квапилися і створювали спірні ситуації. Потрібно було бути бережнішими з м'ячем.

Ми могли це зробити. Але допускали такі втрати, що багато часу були в обороні, дуже низько. Наш опонент - команда дуже високого рівня, тому нам потрібно ще працювати та працювати.

Не думаю, що переїзди - основна причина поразки. Але ми не виглядали свіжими, не грали на куражі та азарті. Але це не головна причина, а одна з.

Ми не планували сидіти в обороні, це «Шахтар» садив нас досить низько. Першопричина, щоб цього не було - ми повинні бути більше з м'ячем. А ми швидко втрачали його, кваплячись провести атаку. «Шахтар» легко відбирав у нас м'яч, не сідаючи до воріт, а роблячи це вище. А ми мало затримувалися на чужій половині поля.

- Чому Самсон Ієде отримує мало ігрового часу?

- В попередній грі він зіграв тайм. В перерві ми замінили його, бо він допустив дуже багато втрат м'яча, через що ми страждали в атаці. Сьогодні ми по-іншому бачили нашу схему гри, тому він не грав. Але ми розраховуємо на нього як на бойову одиницю.

- Шанси на єврокубки втрачені. Які цілі?

- Треба просто думати, що в цілому футболісти повинні працювати, тренуватися та прогресувати. Команда повинна вдосконалюватися.

В УПЛ треба думати лише про найближчу гру, яку треба вигравати. Ми давно не вигравали вдома. «Чорноморець» має грати в єврокубках, до цього потрібно прагнути. Цього заслуговують наші вболівальники, - сказав Григорчук.

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 травня 2024, 08:01 0

14 травня «червоно-білі» поступилися «Вільярреалу» з рахунком 0:1 у поєдинку 36-го туру Ла Ліги

Коментарі