Зоря – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

У 2024 році кияни вже обігравали луганську команду

У четвер, 4 березня, відбудеться відкладений матч 6-го туру Української Прем'єр-ліги, в якому стосунки з'ясують луганська «Зоря» і «Динамо» Київ. Поєдинок відбудеться в Києві на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського. Початок - о 15:30 за київським часом.

Зоря

Луганська «Зоря» в турнірній таблиці УПЛ посідає 12-те місце, перебуваючи одразу над зоною плей-оф за збереження місця в лізі. У 19 матчах команда набрала 22 очки - 5 перемог, 7 нічиїх, 7 поразок.

2024 рік луганчани почали з перемоги над «Ворсклою» з рахунком 1:0. Після цього вони зіграли внічию 0:0 з «Олександрією», а потім у номінально домашньому поєдинку обіграли «Минай» - 2:0.

Перед міжнародною паузою в березні «Зоря» нанесла візит «Динамо». Це була зустріч 21-го туру сезону. Через низку причин луганчани зіграли молодіжним складом і зазнали поразки з рахунком 0:2.

Відразу після матчів збірних команд «Зоря» провела календарний поєдинок із «Металістом 1925» і здобула перемогу з рахунком 2:1. Автором переможного дубля у складі луганської команди став нападник Герреро.

Динамо

Київське «Динамо» розташовується на 4-й позиції в турнірній таблиці українського чемпіонату. У «біло-синіх» в активі 41 очко - 13 перемог, 2 нічиї, 4 поразки.

У нинішньому 2024 році динамівці йдуть турнірною дистанцією без осічок. Вони в першій грі весняної частини сезону обіграли «Металіст 1925» (4:2), потім домоглися перемоги над «Чорноморцем» (1:0) і зіграли внічию 1:1 із «Вересом».

До паузи на матчі збірних команд підопічні Олександра Шовковського домоглися перемоги 2:0 над «Зорею» в рамках 21-го туру, а після перерви - у Полтаві декласували «Ворсклу» (5:1).

Статистика матчів

Загалом в історії «Зоря» та «Динамо» провели між собою 53 матчі - 33 перемоги «Динамо», 13 нічиїх, 7 перемог «Зорі». Різниця забитих та пропущених м'ячів 109:42 на користь «Динамо».

Нагадаємо, що навесні 2024 року команди вже мали очну зустріч - у 21-му турі. Матч, який відбувся 12 березня, завершився перемогою «Динамо» з рахунком 2:0.

Орієнтовні склади:

«Зоря»: Сапутін - Бутко, Джордан, Батагов, Вантух, Башич, Яцик, Антюх, Чурко, Кирюханцев, Герреро.

«Динамо»: Бущан - Тимчик, Попов, Сирота, Дубінчак, Бражко, Андрієвський, Волошин, Шапаренко, Кабаєв, Ванат.

Прогноз на протистояння

Як показала гра «Динамо» в Полтаві з «Ворсклою», зараз київський колектив перебуває на хорошому ходу. Навряд чи полтавці так вже були слабкі, щоб програти 1:5. Ймовірно, дався взнаки і кураж, який спіймали хлопці Шовковського.

Про «Зорю» великого позитиву не скажеш - команда ніяк не може віддалитися від зони невдах сезону. Утім, у 2024-му луганчани більше знаходять, ніж втрачають (3 перемоги, 1 нічия, 1 поразка). «Динамо» вони чинитимуть опір, але лише по ходу дійства - не більше. Кияни повинні брати три очки.

4 квітня, четвер

«Зоря» - «Динамо»
Київ. Стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського. 15:30
ТБ-трансляція на УНІАН і YouTube-каналі Football Hub
Арбітр:
ЗОРЯ - ДИНАМО. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua - 1:2
Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 07:01 9

Наставник збірної згадав про тяжку розмову у перерві гри з Північною Македонією

Коментарі