Євген ПАСТУХ: «Задоволений, що вдалося дебютувати за молодіжку»

Півзахисник молодіжної збірної України розповів про враження від першого виклику до команди

Півзахисник молодіжної збірної України та львівського «Руха» Євген Пастух розповів про враження від першого виклику до складу команди Унаї Мельгоси:

«Завжди приємно викликатися до збірної. Дуже позитивні емоції після візиту у табір молодіжки, адже там чудова атмосфера і зараз команда демонструє хороші результати. У колективі мене прийняли дуже добре. В адаптації допомагали мої одноклубники з «Руху», а також з деякими хлопцями я був знайомий і раніше, це значно спростило спілкування всередині команди.

Робота у збірній відрізняється від того, що ми робимо у клубі. Перш за все різниця в часових рамках, адже в збірній дуже короткий термін збору і за цей час ми повинні зігратись та сприйняти всю інформацію від тренерського штабу молодіжки. Сюди приїжджають футболісти з різних клубів, які грають у різний футбол, притаманний їхнім командам. Але з часом всі адаптовуються, звикають один до одного і завдяки цій плідній роботі й здобуваються перемоги.

Всі із чудовим настроєм підходили до спарингу з Марокко U-23 та матчу кваліфікації проти Азербайджану U-21. Перед цими поєдинками тренерський штаб акцентував увагу на тактиці й саме цьому було приділено багато часу на тренуваннях. Це дало свої плоди і ми здобули дві перемоги. Задоволений, що вдалося дебютувати за молодіжку в матчі з олімпійською збірною Марокко (1:0). Це великий досвід для мене.

У всіх збірників зараз позитивні емоції, бо є хороший результат, який підкріплений чудовою грою. Та ми вже повернулись у розташування клубу і слід зосередити всю увагу на справах «Руху» - попереду у нас непростий домашній матч з ЛНЗ. Слід працювати далі, правильно підготуватись до цього поєдинку та постаратись здобути позитивний для нас результат».

Дмитро Вербинський Джерело: ФК Рух Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 20 травня 2024, 09:55 13

Український боксер очолив рейтинг після перемоги над Ф'юрі