Костюк розповіла, за рахунок чого їй вдалося впевнено здолати Павлюченкову

Марта за 78 хвилин переграла 24-ту ракетку світу

Українська тенісистка Марта Костюк прокоментувала перемогу над Анастасією Павлюченковою у матчі 4-го раунду на турнірі WTA 1000 в Індіан-Веллсі (6:4, 6:1).

«У першому сеті я відчувала, що багато речей не працювали, але це ментальність тенісистки - все має бути ідеально. Я грала проти неї минулого тижня і в нас був дуже важкий матч. Але там були інші умови - дуже холодно, дуже важкі м'ячі, а сьогодні я могла більше використати свою зброю і зробити так, що вона почувалася більш некомфортно. Дуже рада, що змогла пройти до вісімки найсильніших.

Я не знала, чого очікувати цього разу, тому що ніколи не знаєш, що станеться в матчі, але безумовно, допомогло те, що ми зустрічалися минулого тижня і умови тут були набагато кращими для моєї гри. Відскок м'яча набагато вищий і трохи тепліше, тож я не відчувала, що відчуваю такі складнощі, як у Сан-Дієго.

Можу сказати, що моя подача сьогодні була явно не на висоті, і я не думаю, що чотири очки за матч - це правильна статистика (Марта виграла 14 розіграшів із 18 на першій подачі, - прим.), тому що я думаю, що програла набагато більше (сміється). Але в іншому я дуже задоволена тим, що змогла впоратися із завданням і швидко закінчити матч.

Чесно кажучи, до цього сезону, я ніколи не грала тут добре, на жаль. Так що я дуже задоволена своїм виступом цього року. Очевидно, що Індіан-Веллс був для мене одним з улюблених турнірів, незалежно від того, як я тут виступала. Тому, я ще більше рада, що зможу залишитися тут довше», - сказала Марта.

Зазначимо, що за 10 днів до цього матчу Костюк провела важкий трисетовик із Павлюченковою в Сан-Дієго.

В 1/4 фіналу Марта змагатиметься проти Анастасії Потапової (№33 WTA), якій Костюк програла обидва очних матчі.

Володимир Клепач Джерело: Великий теніс України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 21 травня 2024, 14:08 8

Тоні Кроос повісить бутси на цвях

Коментарі