Верес – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

У Рівному команди вперше зустрінуться одна з одною цього сезону

У 20-му турі української Прем'єр-Ліги «Верес» на своєму полі прийматиме київське «Динамо». Незважаючи на те, що це вже поєдинок другого кола, для суперників майбутня гра - лише перше очне протистояння в сезоні 2023-2024 років. Справа в тому, що матч 5-го туру, який мав відбутися у Києві, перенесли на пізніший термін і поки що дата його проведення досі невідома.

Верес

Після поновлення чемпіонату підопічні Олега Шандрука провели два матчі і обидва програли. Спершу у себе вдома у Рівному за своїх вболівальників, яким вже дозволили вхід на стадіон, «Верес» зазнав поразки від «Колоса» 0:2, пропустивши два м'ячі наприкінці гри.

А потім в попередньому турі у Полтаві рівненські футболісти поступилися місцевій «Ворсклі» 1:2. У цьому поєдинку гості відкрили рахунок перед перервою завдяки влучному удару Марка Мрвальєвича, але у другому таймі господарі двічі вразили ворота Богдана Когута та здобули вольову перемогу.

Таким чином, очковий багаж «Вереса» поки залишається незмінним - лише 12 очок тепер вже після 18 зіграних матчів і передостаннє 15 місце у турнірній таблиці. Що й казати, становище складне. Тому перед грою з навіть таким сильним суперником, як «Динамо», футболістам та тренерам рівненського клубу треба думати про те, як брати очки. Адже інакше, з кожним новим туром шанси на порятунок ставатимуть дедалі менше.

Динамо

На відміну від майбутніх суперників, кияни чудово розпочали другу половину сезону, набравши 6 очок у двох матчах. Обидва поєдинки динамівці провели на своєму рідному стадіоні і складалися вони по-різному. У грі з «Металістом-1925» підопічним Олександра Шовковського довелося відіграватись, причому засмутив їх тоді добре знайомий Денис Гармаш. Вже до перерви господарі поля зрівняли рахунок, а у другому таймі довели свою перевагу до 4:2.

Щодо поєдинку з «Чорноморцем», то єдиний гол на 38-й хвилині забив Володимир Шепелєв, який вдало зіграв при добиванні. «Динамо» й надалі володіло ігровою ініциативою, але до гольових моментів справа майже не доходила. Запам'ятався ще хіба удар Володимира Бражка у штангу.

Тим не менш, перемога є перемога, і динамівці продовжили свою виграшну серію до 6 поспіль. У турнірній таблиці зовсім близько вже тріо лідерів, тож очки втрачати очки у Рівному кияни явно не мають наміру.

З поганих новин для «Динамо» це відсутність у матчі з «Вересом» Володимира Бражка, який вже згадувався. У нього перебір жовтих карток і майбутній поєдинок він буде змушений пропустити.

Статистика матчів

В чемпіонатах України у Прем'єр-Лізі команди провели 14 матчів і 12 з них виграли динамівці. Одного разу було зафіксовано нічию, «Верес» здобув єдину перемогу. Різниця забитих та пропущених м'ячів 40-7. У сезоні 2022-2023 року обидва рази успіх був на боці «Динамо» 1:0 та 3:0.

Орієнтовні склади:

«Верес»: Когут, Шевченко, Жуліо Сезар, Кучеренко, Морозко, Кучеров, Банада, Дахновський, Шастал, Яго, Мрвальєвич.

«Динамо»: Бущан, Вівчаренко, Попов, Міхавко, Караваєв, Шепелєв, Андрієвський, Шапаренко, Волошин, Кабаєв, Ванат

Прогноз на протистояння:

Очки дуже потрібні обом командам, тому настрій футболістів буде найбойовішим. Але все ж таки вищий клас киян повинен позначитися і «Динамо», швидше за все, здобуде перемогу з рахунком 3:1.

7 березня, четвер

«Верес» - «Динамо»
Рівне. Стадіон «Авангард». 18:00
ТБ-трансляція на платформі УПЛ ТБ
ВЕРЕС - ДИНАМО. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Дмитро Панчишин (Харків)
Прогноз Sport.ua - 1:3
Ігор Заржицький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Інші види | 10 травня 2024, 23:59 2

Суперником України у 1/8 фіналу буде команда Німеччини

Коментарі