Ексарбітр ФІФА висловився про скандал у матчі Валенсія – Реал

Матеу Лаос вважає, що у нинішніх арбітрів занадто велике его

Колишній арбітр ФІФА Антоніо Матеу Лаос розкритикував свого колишнього колегу Хесуса Хіля Мансано через рішення дати фінальний свисток у матчі між «Валенсією» та «Реалом» за мить до того, як Джуд Беллінгем забив переможний м'яч у ворота господарів.

«Нинішні арбітри виконують свою роботу більше для того, щоб потім отримати від комісії призначення на більш статусні матчі, але не для футболу загалом.

Усі вони так чи інакше намагаються чітко дотримуватися правил та настанов. Але тривожно, що хтось, хто працює на найвищому рівні вже 11 років, робить подібні речі. І при цьому він поїде представляти нашу країну на чемпіонаті Європи цього літа! Це не індивідуальна, а систематична помилка. Це питання дотримання загальної концепції. Таймінг свистка в першому таймі матчу теж був жахливим.

Просто в арбітрів зараз дуже велике его. Якби цієї катастрофи останніх хвилин не сталося, комісія точно б сказала, що суддівський інтелект, продемонстрований Хіль Мансано, був на дуже високому рівні», - зазначив Матеу Лаос.

Юрій Вишневський Джерело: Realmadridexclusivo
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 18:28 13

Раніше Маріно працював помічником Арне Слота, який незабаром залишить Роттердам заради «Ліверпуля»

Коментарі