6-й раз поспіль. Динамо в Києві обіграло Чорноморець

Столична команда піднялася у топ-3 турнірної таблиці

Динамівці одразу заволоділи ініціативою і пішли в атаку великими силами. І вже під кінець першої хвилини матчу вони створили момент, який не реалізував Шапаренко. Його підвела точність під час завершення. Одеситів він явно пробачив. Пробачив гостей і Ванат за три хвилини, коли виявився першим на добиванні після того, як Варакута парирував дальній удар від Шепелєва.

Свій перший у поєдинку напівмомент гості отримали лише на 13-й хвилині - Бущан упевнено забрав м'яч після удару у виконанні Васильєва. Невдовзі після цього голкіперу «Динамо» довелося парирувати підступний удар від Ієде.

Приблизно до середини першого тайму події на полі трохи заспокоїлися, але гра не впала в академічне русло. Як виявилося, це були «ігрові гойдалки», які в заключній частині першої 45-хвилинки переконливо хитнулися в бік киян. На 30-й хвилині м'яч після удару Ваната головою чиркнув по поперечині та залишив поле. Зате за 7 хвилин усе в атаці у підопічних Олександра Шовковського спрацювало ударно. Допоміг їм у цьому і воротар одеситів. Варакута не зафіксував м'яч після навісу від Волошина, а Шепелєв опинився своєчасно на добиванні. 1:0.

Встановлений результат зберігся і до кінця першого тайму, і до фінального свистка. Більшу частину ігрового часу, що залишився, футболісти «Динамо» володіли перевагою, але спорудити другий гол у матчі у них не виходило.

До відпочинку гольових моментів у киян не було. Після перерви зустріч також реально-гольовими епізодами у виконанні футболістів «Динамо»не радувала. Були напівмомент у Кабаєва, на який «Чорноморець» добре відповів ударом Авагімяна - Бущан зіграв надійно. Потім запам'яталися епізоди за участю Шепелєва, Ваната, знову Шепелєва. На 71-й хвилині Бражко пробив у стійку.

У результаті другий гол у матчі залишився для динамівців мрією, зате з фінальним свистком вони здобули чергову перемогу. Уже шосту в шести останніх матчах. Маючи 34 очки, кияни підняли в топ-3 таблиці УПЛ. «Чорноморець» посідає 9-ту позицію, маючи 23 пункти.

Українська Прем'єр-ліга. 19-й тур

«Динамо» - «Чорноморець» - 1:0

Шепелєв, 38.

Бражко, 26, Кабаєв, 36 - Зе Гомес, 78.

«Динамо»: Бущан, Вівчаренко, Попов, Михавко, Караваєв (Тимчик, 89), Бражко, Шапаренко, Шепелєв (Андрієвський, 75), Волошин (Беніто, 88), Кабаєв, Ванат (Супряга, 75).

«Чорноморець»: Варакута, Бойчук, Салюк, Гучек, Брагару, Васильєв (Іпалібо, 75), Кузик, Авагімян, Штогрін, Бадібанга, Ієде (Зе Гомес, 75).

Арбітр: Андрій Коваленко (Полтава)

Стадіон: «Динамо» імені Валерія Лобановського (Київ).

ДИНАМО - ЧОРНОМОРЕЦЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Наші оцінки:

Заміни у Динамо: Андрієвський - б/о, Супряга - б/о, Тимчик - б/о, Беніто - б/о.

Заміни у Чорноморця: Іпалібо - б/о, Зе Гомес - б/о, Присяжнюк - б/о.

Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 10 травня 2024, 22:37 45

Юніори донецького «Шахтаря» програли київському «Динамо» з рахунком 1:2

Футбол | 11 травня 2024, 14:00 0
Коментарі