Головний тренер Чорноморця прокоментував неспортивний вчинок Бадібанги

Неприємний інцидент стався в контрольному матчі

У контрольному матчі «Чорноморець» - «Інгулець», який відбувся наприкінці минулого тижня на клубній базі одеської команди у Совіньйоні, стався серйозний інцидент.

Незадовго до фінального свистка неспортивною поведінкою відзначився бельгійський півзахисник «Чорноморця» Зігі Бадібанга, який відповів на грубість суперника ще більшою грубістю - стрибнув двома ногами у Юрія Козиренка. А після вилучення з поля спочатку «напихав» керманичу «Інгульця» Владиславу Лупашку, а потім, коли на захист того став його асистент Ігор Єрмаков, вдарив і тренера. Після сутички «Чорноморець» приніс вибачення гостям, а на наступний день це зробив і автор конфлікту, який зателефонував Єрмакову.

Ось як прокоментував цю ситуацію головний тренер одеської команди Роман Григорчук.

- Я категорично проти подібних дій, коли футболісти перегинають палицю, - сказав він. - Думаю, що у будь-якій тренувальній грі, коли назріває конфлікт, є якась провокація або ж щось передує її можливому виникненню, треба вести себе таким чином, щоб все це пригасити. Для нас головне - грати і тренуватись, а не виясняти принципово свої відношення чи щось подібне. Тож я вважаю, що те, що сталось - дуже неправильно.

Слава Богу, що той футболіст (Бадібанга - прим. ред.), який був у цьому задіяний, вибачився буквально перед всіма і тому це питання закрите. Але в цьому є один маленький нюанс: як правило, подібні речі відбуваються з людьми, які люблять футбол. Бо ті, хто до футболу ставиться рівно або ж не дуже його любить, то з ними таке не трапляється. Що ж стосується згаданої людини, то можу сказати, що це досить принциповий і амбітний футболіст, який хоче постійно вигравати і маленький «плюсик» у цьому є. Але у даному випадку більше - «мінус».

Дмитро Вербинський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 10 травня 2024, 14:22 0

Антон Дудік вразив головного тренера англійської команди

Коментарі