ВІДЕО. О'Салліван та Трамп вийшли до чвертьфіналу Players Championship

Ракета продовжив свою переможну серію, здобувши 16-ту перемогу поспіль

Снукерний рейтинговий турнір Players Championship розпочався в англійському Телфорді. У ньому беруть участь 16 найкращих гравців із однорічного рейтингу.

У 1/8 фіналу знаменитий Ронні О'Салліван продовжив свою переможну серію, здобувши 16-ту перемогу поспіль. 48-річний англієць переміг китайця Чжоу Юелуна з рахунком 6:2.

Ракета виграв три трофеї поспіль - UK Championship, Masters та World Grand Prix. Це був чудовий період для О'Саллівана, який тепер збільшив свій рекорд на турнірах Triple Crown (Потрійна Корона) до 23 трофеїв, а також кількість рейтингових титулів довів до 41.

Цього сезону китаєць Чжоу Юелун зазнав двох важливих поразок від О'Саллівана. Цю зустріч він розпочав упевнено і вийшов уперед 2:1. Однак із цього моменту Чжоу зупинився. Семиразовий чемпіон світу взяв 5 фреймів поспіль, зробивши брейк 136, та вийшов переможцем матчу з рахунком 6:2.


WST. Ронні О'Салліван

Далі на Ронні О'Саллівана чекає інтригуюча зустріч 1/8 фіналу з Марком Селбі, який обіграв Баррі Хокінса (6:3).

Алі Картер здобув перемогу над Томом Фордом з рахунком 6:2 і вийшов у чвертьфінал на Джадда Трампа, який легко переграв Кріса Вейкеліна (6:2) із найкращим брейком 139.

Картер вже двічі зустрічався з Трампом цього сезону, програвши фінал Wuhan Open з рахунком 7:10 і перемігши з рахунком 6:5 на Masters.


WST. Джадд Трамп

Марк Аллен зробив рідкісний брейк у 146 очок під час переможного матчу проти Марка Вільямса (6:3) та вийшов у чвертьфінал.

Гері Вілсон, який нещодавно завоював титул чемпіона Welsh Open, продовжує набирати обертів - він переміг іранця Хосейна Вафаеї з рахунком 6:4. Вілсон набрав 95 очок у вирішальному фреймі і тепер зустрінеться з Алленом у чвертьфіналі.

За матеріалами World Snooker Tour

Снукер. Players Championship

Телфорд (Англія), 19-25 лютого 2024 року

1/8 фіналу

1/4 фіналу

Сітка турніру

Відеофрагменти матчів

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 травня 2024, 08:01 0

10 травня «червоно-білі» втратили перемогу в поєдинку 35-го туру Ла Ліги проти «Алавеса» (2:2)