Довбик і Циганков вилетіли з Кубка Іспанії. Мальорка шокувала Жирону

Каталонці поступилися з рахунком 2:3

У середу, 24 січня, відбувся матч 1/4 фіналу Кубка Іспанії, у якому зіграли «Мальорка» та «Жирона». Матч пройшов на стадіоні «Мальорка Сон Муа».

Каталонський клуб поступився у цьому матчі з рахунком 2:3. «Мальорка» шокувала лідера Ла Ліги трьома забитими голами ще в першому таймі. Підопічні Мічела зуміли відіграти один гол завдяки точному удару з пенальті Крістіана Стуані, а в кінці матчу забив Савіо з передачі Артема Довбика. Але на більше жиронці не спромоглися і вилетіли з Кубка Іспанії.

Український хавбек «Жирони» Віктор Циганков розпочав цей матч у старті та відіграв 60 хвилин, а Артем Довбик з'явився тільки у другому таймі та відзначився асистом.

Кубок Іспанії. 1/4 фіналу, 24 січня

Мальорка - Жирона - 3:2

Голи: Ларін, 21, Пратс, 28, 35 (пенальті) - Стуані, 68 (пенальті), Савіо 90+6.

Мальорка: Грейф, Гонсалес, Раїльо, Вальєнт, Копете, Коста (Тоні Лато, 65), Дані Родрігес (Саму Кошта, 65), Маскарель, Санчес (Морланес, 80), Ларін (Настасич, 71), Пратс (Муріки, 72).

Жирона: Хуан Карлос, Мартінес (Ян Коуту, 46), Блінд, Якобішвілі, Мігель Гутьєррес (Фернандес, 60), Алейш Гарсія, Еррера (Довбик, 46), Мартін (Торре, 73), Циганков (Порту, 60), Стуані, Савіо.

Дмитро Олійник Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 13 травня 2024, 07:00 2

Здається, президент клубу з Ковалівки ніяк не наважиться на серйозний крок…

Коментарі