Романо пояснив, чому Челсі не купуватиме Хвічу на позицію Мудрика

За словами Фабріціо, керівництво лондонців довіряє Михайлу

Відомий італійський інсайдер Фабріціо Романо на своєму YouTube-каналі пояснив, чому керівництво лондонського «Челсі» не веде переговорів з італійським «Наполі» щодо трансферу зіркового грузинського вінгера Хвічі Кварацхелії.

За його словами, першою причиною є той факт, що чинні чемпіони Італії не збираються продавати Хвічу як мінімум у це трансферне вікно. Справи «Наполі» зараз йдуть не дуже, а Кварацхелія є лідером команди та одним із ключових футболістів, який приніс клубу чемпіонство у Серії А 2022/23.

Також Хвіча сам хоче залишитись у складі «адзуррі». Плюс інший лідер команди Віктор Осімхен може піти з «Наполі» вже взимку, тож керівництво має намір залишити Кварацхелію.

Друга причина - довіра «Челсі» до українського вінгера Михайла Мудрика, який грає на тій самій позиції, що й Хвіча Кварацхелія. «Сині» придбали Михайла у донецького «Шахтаря» за значну багатомільйонну суму і вірять, що українець стане основним гравцем команди та розкриє свій потенціал.

3 грудня Мудрик відіграв 80 хвилин у матчі «Челсі» - «Брайтон» (3:2) і заробив 11-метровий, який реалізував Енцо Фернандес.

Данііл Агарков Джерело: YouTube
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 02:27 6

Відбувається супербій за абсолют

Коментарі