Ірина ПЕТРЕНКО: «Чи перевершила я сподівання? Ні на що не розраховувала»

Українська біатлоністка – про індивідуальну гонку першого етапу Кубка світу

Українська біатлоністка Ірина Петренко підсумувала свій виступ в індивідуальній гонці першого етапу Кубка світу 2023/24 у шведському Естерсунді.

«Своїм ходом задоволена. На сьогодні стан, мабуть, трішки краще, ніж на естафеті. Єдине, що не сподобалося мені - стрільба, не впоралася я з роботою на вогневих рубежах. А так у принципі все нормально. Чи повернулася я? Треба зачекати, щоб я декілька гонок стабільно провела.

Починала у принципі акуратно, бо це 15 км. Розуміла, що на фініші треба буде додавати, працювати обережно на вогневих рубежах. Тим паче, що у мене з цим - не те щоб проблеми, не виходить так, як хочеться.

Звичайно, я задоволена. Не на 100%, але задоволена своєю гонкою. Але, звісно, завжди хочем більшого. Працюємо все літо, віддаємо все, що маємо не для того, щоб посідати 22-е місце. Це класно наразі, але хочеться більшого.

Побачила, що можу конкурувати. Не за 50-60 місця, а за вищі позиції. Чи перевершила я сподівання? Ні на що не розраховувала. Виходила на старт показати свій результат. Нічого собі не надумувала, що я маю бути ось на цьому чи на іншому місці», - розповіла Петренко.

Нагадаємо, що за підсумком індивідуальної гонки Ірина Петренко посіла 22-е місце та програла переможниці Лізі Віттоцці три хвилини.

Олександр Шарадкін Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 29 липня 2024, 06:23 37

Sport.ua представляє анонс 3-го дня ОІ-2024 спільно з FAVBET