Віталій ПОНОМАРЬОВ: «Ми незадоволені результатом»

Головний тренер «Руха» прокоментував нічию з «Оболонню»

Головний тренер львівського «Руха» Віталій Пономарьов прокоментував нічию з київською «Оболонню» (2:2) у матчі 13-го туру УПЛ:

«Сьогодні ми незадоволені результатом. Команда налаштовувалась на перемогу. Гра розпочалась вдало - забили гол, контролювали ситуацію на полі. Але невпевнені дії захисту привели до того, що ми пропустили два голи.

Це пояснюється віком наших футболістів, втім вони мають зробити висновки, аби таке більше не повторилось. Коли воротар і захисники грають невпевнено, цей настрій передається всій команді. Потрібно, аби вони грали надійно і заряджали своєю впевненістю партнерів.

Нам потрібно було посилювати атаку, щоб зрівняти рахунок і постаратись виграти матч. Гравці, які вийшли на заміну, добре проявили себе. Карабін забив гол і мав ще один момент аби відзначитись знову.

Нам не вистачало Климчука, але «Рух» двічі забив, було багато моментів. Я не хочу, аби ми були залежні від одного футболіста, для цього команда має рости. Треба, щоб гравці зробили висновки з цих помилок. Зараз ми граємо в більш емоційний футбол - інколи не вистачає майстерності. «Рух» не відходитиме від своїх принципів і гратиме у свій звичний атакуючий футбол».

Ця нічия залишає «Рух» на 5-му місці у турнірній таблиці. У 13 турах чемпіонату львів'яни набрали 21 очко.

Дмитро Вербинський Джерело: ФК Рух Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 травня 2024, 05:31 4

Карло відповів на питання про спірне рішення арбітра на останніх хвилинах матчу

Коментарі