Олександр СОПКО: «Луческу хоче піти переможцем»

Екс-гравець «Шахтаря» – про головного тренера «Динамо»

Колишній гравець донецького «Шахтаря» Олександр Сопко поділився своєю думкою з приводу причин невдалих результатів «Динамо» Київ у нинішньому сезоні:

«Київське «Динамо» - команда молода, і припускається помилок. Однак у складі «біло-синіх» багато гравців національної та молодіжної збірних, є й досвідчені виконавці. Тому скаржитися, що «Динамо» укомплектоване гірше за інші клуби УПЛ, неправильно. І невірно стверджувати, що іноземці в Україну не їдуть.

Згадаймо лише приклад «Кривбаса», у складі якого зараз чимало легіонерів, і є такий якісний виконавець, як Дібанго, і яскравий приклад «Полісся» - з Макуаною. Хтось їх привіз в Україну. Думаю, що ці гравці і склад «Динамо» прикрасили б. І чому у Калитвинцева з «Поліссям», і навіть в «Оболоні» виходить перемагати «біло-синіх», а «Динамо» їм поступається?

За рівних можливостей у всьому іншому виникає питання до тренера. І в мене одна відповідь: вік. Мірча Луческу хоче виграти нинішній чемпіонат України і піти переможцем. Це буде його сатисфакцією - за критику, за докори вболівальників. Він думає: виграю золото і це все переважить».

Завтра «Динамо» і «Шахтар» зіграють між собою в 13-му турі УПЛ.

Олег Дідух Джерело: Footboom
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 00:07 0

Бій за титул абсолютного чемпіона світу відбудеться 18 травня у Саудівській Аравії.

Коментарі