Циганик у суді заявив про готовність взяти Коломойського на поруки

Футбольний блогер вважає, що Ігор Валерійович – «відповідальна людина»

Працівник «1+1 Media» Ігор Циганик сьогодні у компанії колег та інших осіб виступив у Київському апеляційному суді на засіданні щодо оскарження рішення суду першої інстанції про обрання запобіжного заходу для бізнесмена Ігоря Коломойського, якого неофіційно у ЗМІ називають тіньовим власником клубу УПЛ «Дніпро-1».

Під час своєї промови Циганик приєднався до інших спікерів і попросив суд взяти на поруки Коломойського.

«Я Ігоря Валерійовича знаю з березня 2004 року, коли у Дніпрі було представлено перший проект з будівництва великої спортивної арени незалежної України, який мав назву «Дніпро-Арена». На той час це стало прикладом побудови такого соціального явища як спорт. Бо до того спорт був у дуже занедбаному стані».

«Я чому хочу говорити про соціальне явище? Тому що Ігор Валерійович казав, що перемоги на спортивному фронті, на соціальному, вони дозволяють розвиватися країні і дуже важливі саме у воєнний час».

«У 2015 році «Дніпро», президентом якого є Ігор Валерійович Коломойський, грав у фіналі Ліги Європи. Тоді вся країна на якийсь час взагалі забула про існування війни, вона (країна) просто вболівала. Це було величезне піднесення духу».

«Якщо говорити про футбольні справи, то я сьогодні багато чого вислухав. Я можу сказати, що за той час, а Ігор Валерійович у футболі вже майже 30 років, це єдина людина, яка боролася проти корупції у футболі. Будь-хто, хто хоч трохи розбирається у футбольних справах в Україні, той розуміє, що Ігор Валерійович - єдина людина, яка постійно стояла на тому, що все має бути fair play. Це означає «чесна гра».

«Я довго знаю Ігоря Валерійовича, я добре знаю його родину, я знаю його ставлення до сім'ї, друзів. Це й мотивувало мене сьогодні прийти та виступити на засіданні. Тому я прошу суд надати можливість взяти на поруки Ігоря Валерійовича Коломойського. Я знаю його контакти, я був у нього вдома, знаю, де він живе. Я переконаний, що він ніколи не зробить щось, що пішло б не на користь його родини та друзів. Тому я вважаю, що Ігор Валерійович є відповідальною людиною», - заявив Циганик.

Також у суді на підтримку Коломойського виступили Наталія Мосейчук, Алла Мазур, Юрій Горбунов, Олександр Ткаченко, головний рабин Дніпра Шмуель Камінецький та інші.

Олексій Сливченко Джерело: Суспільне | Новини
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 12 травня 2024, 19:36 0

Андрій поділився фотографіями із чемпіонського параду мадридського «Реала»

Коментарі