Валерій ЯРЕМЧЕНКО: «Шахтарю вдасться виправити ситуацію в Лізі чемпіонів»

Екс-тренер «Шахтаря» – про шанси команди в єврокубках

Колишній головний тренер «Шахтаря» Валерій Яремченко оцінив перспективи «Гірників» в нинішньому розіграші Ліги чемпіонів після поразки 1:3 від «Порту»:

«Всі - і футбольні люди, і вболівальники прекрасно розуміють, в яких умовах знаходиться нині не тільки донецька команда, а й країна. Тож я не заздрю головному тренеру, адже «Шахтар» перебуває у підвішеному стані. У гірників немає свого рідного стадіону, власної бази, до того ж, команда постійно змушена перебувати «на колесах».

«Шахтареві» зараз дуже важко, і це сувора реальність. Відтак я не дорікав би команді за невдачі, тому що за звичних умов вона навряд чи так легко віддавала б очки. І це не тільки моя думка - впевнений, що якщо ви запитаєте будь-якого вболівальника, то він відповість так само. Хіба що якісь злостивці, які впливають на команду негативними емоціями, можуть міркувати по іншому.

Я раджу гравцям не звертати на це увагу, адже ми розуміємо, у якому становищі вони знаходяться. А вболівальникам - набратися терпіння, тому що футбол у таких умовах не є повноцінним.

Що ж стосується подальших перспектив донецької команди у нинішній Лізі чемпіонів, то мені здається, що їй вдасться виправити ситуацію. Однак буде дуже важко. І це усвідомлюю не тільки я, а й багато інших людей, які мають пряме відношення до футболу».

Олег Дідух Джерело: UA-Football
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 06:31 7

Бій за титул абсолютного чемпіона світу відбудеться в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія)

Коментарі