Прокляття Ремзі знову діє. Аарон забив супергол – загинув ватажок Вагнера

Відомий півзахисник з Уельсу вже давно вважається провісником смерті

Хавбек Аарон Ремзі з Уельсу вже давно вважається провісником смерті. Коли він забиває гол, помирає хтось із дуже знаменитих людей або злочинців.

Тепер після супергола Ремзі за «Кардіфф Сіті» в авіакатастрофі розбився військовий злочинець євген пригожин, ватажок так званої чвк вагнер.

Історія голів смерті валлійця Аарона Ремзі - дуже довга.

25 серпня 2009 року (через три дні після голу Ремзі) загинув Тод Кеннеді, політик та молодший брат Джона Кеннеді. А за три дні до цього Ремзі відзначився голом у ворота Портсмут.

2011 року жертвами Аарона Ремзі стали троє. Після голу Манчестер Юнайтед 1 травня було вбито Усаму бен Ладена. 2 жовтня був гол Тоттенгема, і того ж тижня помер Стів Джобс. Нарешті, 19 жовтня після голу Марселю був роздертий натовпом на шматки Муаммар Каддафі.

11 лютого 2012 року померла Вітні Х'юстон, а за кілька годин до цього півзахисник забив Сандерленду.

Результативним для Ремзі став і 2013 рік. 24 березня помер Борис Березовський, а за день до цього був гол у ворота збірної Шотландії. 15 травня Ремзі забив Вігану, а 18 травня помер аргентинський диктатор Хорхе Відела.

Але найбільше вражає наступний збіг - 30 листопада 2013 Ремзі двічі забив у ворота Кардіффа. Тоді ж померли два актори - Пол Вокер і Юрій Яковлєв.

У 2014 році Аарон відзначився голом у ворота Манчестер Сіті. Це сталося 10 серпня, тоді стало відомо про загибель Робіна Вільямса.

У 2016 році Ремзі став провісником для Девіда Боуї (гол Сандерленда 9 січня), Алана Рікмана (гол Ліверпуль 13 січня) та Ненсі Рейган (гол Тоттенгему 5 березня).

11 серпня 2017 року валлієць відзначився у воротах Лестера - через тиждень із життя пішов Брюс Форсайт, відомий телеведучий та артист. У 2018 році з життя пішов Стівен Хокінг - це сталося після голу валлійця Мілану 3 березня.

У 2018 році після гола півзахисника у ворота ЦСКА помер п'ятиразовий чемпіон світу з гри в дартс Ерік Брістоу. 2019 року Ремзі забив Тоттенгему. Це сталося 2 березня, а 4 березня стало відомо про загибель вокаліста The Prodigy Кіта Флінта та Люка Перрі, актора із серіалу Беверлі-Хіллз 90210.

19 серпня 2023 року Ремзі забив знову. Це сталося у матчі Чемпіоншипу між Кардіффом та Лестером (1:2). Аарон на 45-й хвилині відзначився у воротах Лестера, але це не допомогло його клубу хоча б зіграти внічию.

А 23 серпня у тверській області рф розбився приватний літак, який належав військовому злочинцю євгенію пригожину. Як повідомляють, на борту цього літака загинув сам пригожин, а також його права рука дмітрій уткін.

ВІДЕО. Супергол Аарона Ремзі за Кардіфф Сіті у ворота Лестера

Микола Степанюк Джерело: Інформатор
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 11:12 14

Директор клубу Юрій Свірідов звинувачує гравців «Динамо» в провокаціях

Коментарі