Данило КРЕВСУН: «Хочемо виграти юнацьку Бундеслігу»

Українець –  про адаптацію в команді U-19 дортмундської «Боруссії» та завдання колективу

18-річний Данило Кревсун, який із січня цього року грає в структурі дортмундської «Боруссії», в ексклюзивному інтерв'ю Sport.ua розповів про свою адаптацію в команді U-19 «джмелів» і розкрив її турнірні плани.

Нагадаємо, в неділю, 13 серпня, в матчі «Боруссії» U-19 з однолітками з «Байєра» (3:1) Кревсун став автором другого гола «джмелів». Як з'ясувалося, за команду з Дортмунда Данило забив уже не вперше.

- До юнацької команди «Боруссії» ти приєднався взимку цього року. Весною була адаптація. Зараз почався новий сезон. Наскільки ти вже став своїм у команді?

- Я вважаю, що моя адаптація у команді уже повністю завершилася. У ній я зараз уже як риба у воді. Перед початком сезону у нас були підготовчі збори. Під час їхнього проведення ми всі у команди дуже зблизилися, стали мов рідні. Тобто, обстановка у колективі дуже класна, в ней приємно знаходитися.

- Данило, якій цілі на сезон у «Боруссії» U-19?

- Команда «Боруссія» U-19 Дортмунд, на мою думку, є найкращою у юнацькій Бундеслізі. Тому не дивно, що ми хочемо зайняти перше місце у лізі на фініші сезону. Також ми хочемо зробити максимум у Юнацькій Лізі чемпіонів. Будемо ми виступати ще у двох національних кубкових турнірах. Я вважаю, що і там ми маємо бути першими. Зробити це, звичайно, буде важко, але ми будемо для цього робити все можливе.

Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 19:45 16

У період із 30 травня до 17 червня українська команда візьме участь у турнірі Моріса Ревелло