Данило КРЕВСУН: «Було прикро, що не викликали у Шахтар U-19»

Молодий український півзахисник – про відхід зі структури донецького «Шахтаря» та плани

18-річний хавбек Данило Кревсун, який виступає за команду U-19 дортмундської «Боруссії», в ексклюзивному інтерв'ю Sport.ua пригадав період кар'єри, коли він був змушений покинути академію донецького «Шахтаря». Також молодий українець поділився планами щодо юнацької збірної команди України.

- В Україні ти до останнього часу був у системі донецького «Шахтаря». Потім відбувся твій переїзд до Німеччини, де спочатку була команда «Пройсен Мюнстер», а далі - «Боруссія» Дортмунд. Не шкодуєш про те, що поїхав з «Шахтаря»?

- Спочатку було дуже прикро, що мене не викликали до команди U-19 донецького «Шахтаря». Я не знав, що робити далі, як бути. Але вже за пів року після цього я потрапив до «Боруссії» Дортмунд. Зараз я розумію, що поки що у моєму житті не було нічого найгарнішого, ніж є зараз. Якби я повернувся до «Шахтаря», то не досяг би того, тих результатів, які маю сьогодні.

- На твою думку, ти у Дортмунді наскільки близько знаходишся до юнацької збірної України?

- Грати за збірну України - це моя мрія. Але поки що ніхто з цього приводу зі мною не контактував. Мені залишається працювати та доводити своє бажання бути викликаним до юнацької збірної України.

Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 20 травня 2024, 09:55 13

Український боксер очолив рейтинг після перемоги над Ф'юрі

Коментарі