Едді ХІРН – про допінг Вайта: «Я здивований і перебуваю в шоці»

Промоутер Джошуа хотів би вірити, що Вайт невинуватий

Промоутер Едді Хірн з компанії Matchroom прокоментував ситуацію щодо скасування бою між Ентоні Джошуа (25-3, 22 KO) та Ділліаном Вайтом (29-3, 19 KO) через те, що другий попався на допінгу.

«По-перше, я не представляю Ділліана, тому не можу говорити від його імені. Що я можу сказати, так це те, що я здивований і перебуваю в шоці, адже він ретельно використовував тестування VADA протягом усієї своєї кар'єри. Уже сьогодні вранці я отримав електронного листа від його команди, в якому йшлося про те, що існує сувора конфіденційність від його імені, і на нього чекає великий бій.

Ми дозволимо йому пройти через цей процес і подивимося, як він розвиватиметься. Але я був у великому шоці. У суботу, коли ми дізналися про це, я був дуже здивований, і на нього чекає важкий шлях.

Я не знаю Ділліана Вайта досить добре. Але я хотів би думати, що він невинуватий, тому що мені не подобається, що він намагався отримати перевагу в цьому бою. Але ми також не можемо ігнорувати ситуацію», - сказав Хірн.

Це вже третій скандал із допінг-тестами в кар'єрі Вайта. Він був дискваліфікований на два роки у зв'язку з позитивним допінг-тестом у 2012 році, а у 2019 році у нього також було виявлено заборонений препарат, але в підсумку UKAD зняла з нього всі звинувачення.

Зазначимо, що замість Вайта на ринг проти Джошуа вийде фінський суперважковаговик Роберт Хеленіус.

Володимир Клепач Джерело: Boxing Scene
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 13 травня 2024, 06:22 3

Бельгійський «воротар» провів у старті останній матч проти «Гранади»