Дніпро-1 – Панатінаїкос. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів

Команда Олександра Кучера дебютує у кваліфікації найпрестижнішого турніру

У вівторок, 25 липня, у словацькому Кошице на стадіоні Кошицька футбольна арена відбудеться перший матч другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, у якому «Дніпро-1» прийматиме грецький «Панатінаїкос». Стартовий свисток пролунає о 21:00 за Києвом.

Дніпро-1

Команда Олександра Кучера в минулому сезоні довгий час боролася за чемпіонський титул в українській Прем'єр-лізі, проте у фінішному відрізку чемпіонату все-таки не змогла вигризти золоті медалі, поступившись у боротьбі донецькому «Шахтарю».

Підсумкове відставання дніпрян від «гірників» у турнірній таблиці становило 5 очок. Втім, і віце-чемпіонський титул порадував дніпровських уболівальників, адже їхня команда отримала право вперше в історії зіграти у кваліфікації Ліги чемпіонів.

З початку липня «Дніпро-1» провів п'ять товариських матчів, у яких чотири рази вдалося виграти і одного разу було зафіксовано нічию. Усі ігри команда проводила з клубами з України, але майбутній суперник набагато серйозніший.

Перед єврокубковою кампанією «Дніпро-1» серйозно посилився, підписавши Василя Кравця, Дениса Мірошниченка, Євгена Волинця, Олега Горіна та Максима Третьякова. І це при тому, що клубу вдалося зберегти у складі найкращого бомбардира минулих двох сезонів УПЛ Артема Довбика.

Команда Кучера, яка в минулому єврокубковому сезоні дійшла до плей-оф раунду Ліги конференцій, де поступилася кіпрському АЕКу, безумовно, зробить все можливе для виходу в груповий етап Ліги чемпіонів. Однак для цього необхідно подолати одразу трьох суперників у кваліфікації, що зробити дуже і дуже непросто.

Панатінаїкос

Срібний призер чемпіонату Греції теж час даремно не втрачав. За місяць міжсезонної підготовки клубу до нового сезону було зіграно сім матчів. У перших п'яти вдалося виграти, а ось в останніх двох сталася поразка від іспанського «Райо Вальєкано» (0:1) і нічия з ізраїльським «Хапоель Беєр Шева» (1:1). З результативністю у клубу повний порядок, що підтверджують голи у шести із семи товариських зустрічей.

«Панатінаїкос» є 20-разовим чемпіоном Греції та одним із головних старожилів національного чемпіонату. Однак останніми роками результати не надто тішать уболівальників: чемпіонський титул «конюшинні» не можуть виграти вже 13 років, а Кубок за цей час вони брали лише двічі. Втім, уже довгий час «зелені» залишаються однією з найсильніших команд своєї країни.

Цікаво, що в складі «Панатінаїкоса» грають екс-зірки УПЛ, у минулому лідери «Шахтаря» та «Динамо» - бразилець Бернард і словенець Беньямін Вербич.

Стартові склади

«Дніпро-1»: Волинець - Кравець, Сарапій, Сваток, Мірошніченко, Бабенко, Піхальонок, Бланко, Третьяков, Танчик, Довбик.

«Панатінаїкос»: Бріньолі - Хуан Карлос, Єдвай, Магнуссон, Ваяннідіс, Чокай, Вільєна, Кляйнхайслер, Бернард, Мансіні, Шпорар.

25 липня, вівторок

«Дніпро-1» - «Панатінаїкос»
Кошице. Стадіон «Кошицька футбольна арена». 21:00
ДНІПРО-1 - ПАНАТІНАЇКОС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
ТБ-трансляція на телеканалі УНІАН
Прогноз Sport.ua - 2:1
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 08 травня 2024, 03:10 0

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO

Коментарі