Три заступи. Бех-Романчук пояснила, чому провалила стрибки у довжину

Марина показала найкращий результат у другому дивізіоні у потрійному стрибку

Українська спортсменка Марина Бех-Романчук на Європейських іграх 2023 у Кракові змагалася в двох дисциплінах.

І якщо в потрійному стрибку титулованій легкоатлетці вдалося показати найкращий результат в другому дивізіоні (14.58 м), то в профільній дисципліні - довжині - вона тричі зробила заступ і завершила змагання без результативної спроби.

Марина Бех-Романчук: «У мене була досить добра готовність, гарні відчуття. І стрибки були далекими, якби не заступи… Пов'язую цю помилку з тим, що тут дуже швидка доріжка, а я давно не виступала на такому покритті».

Також спортсменка відзначила, що формат, коли командна першість проходить під час Європейських ігор - це щось нове і незвичне, але, на її думку, такі змагання краще розділяти: «Коли ми боремося за особисті нагороди, всі суперники мають перебувати в секторі разом, в рівних умовах, тому що може бути різна погода, що грає велику роль. Однак буду стежити за виступом своїх колег по першому дивізіону, порівнювати результати та сподіватися на особисту нагороду в потрійному стрибку».

Українські легкоатлети закінчили змагання на Європейських іграх 2023, які були об'єднані з командним чемпіонатом Європи. Українці посіли друге місце у Дивізіоні ІІ, програвши 21 очко Угорщині, але це дає їм право повернутися до еліти та наступного разу змагатися вже серед лідерів континенту.

Микола Степанюк Джерело: НОК України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 21 травня 2024, 11:17 4

Організатор поєдинку отримав від Усика підписані рукавички та вбрання, у якому він виходив на бій

Коментарі