Призначено суддів на вирішальні перехідні матчі УПЛ

Матч між Вересом та запорізьким Металургом розсудить Дмитро Бондаренко

Бригаду арбітрів у матчі плей-офф між рівненським Вересом та запорізьким Металургом за право виступати в УПЛ очолить 39-річний Дмитро Бондаренко з Одеси.

Цей поєдинок стане для нього 4-м у сезоні за участі рівнян. У попередніх трьох поєдинках Верес поступився Кривбасу (1:2), Колосу (0:1) і зіграв унічию з Рухом (0:0).

Дмитру Бондаренку допомагатимуть асистенти Олександр Павлінов і Віталій Сухін (обидва - Одеса). Четвертий арбітр: Андрій Коваленко (Полтава). Спостерігач арбітражу: Євген Геренда (Калуш). Делегат УАФ: Сергій Задорожняк (Чернівці).

Бригаду арбітрів VAR очолить Ігор Пасхал (Херсон). Йому допомагатимуть асистент Олександр Корнійко (Миргород) та спостерігач Віктор Швецов (Одеса).

Матч Верес - Металург відбудеться на стадіоні Авангард у Рівному 14 червня о 13:00.

Комітет арбітрів також призначив офіційних осіб УАФ на матч плей-офф за право грати в УПЛ між командами ЛНЗ та Інгулець, який відбудеться на стадіоні Центральний у Черкасах в середу 14 червня о 15:00.

Головний арбітр - Максим Козиряцький (Запоріжжя), асистенти арбітра - Володимир Жарій (Дніпропетровська обл.) і Ярослав Трехліб (Дніпро), четвертий арбітр - Дмитро Кривушкін (Харків), спостерігач арбітражу УАФ - Олексій Деревінський (Хмельницький).

На матчі також буде працювати система відеоасистента арбітра (VAR): Арбітр VAR - Денис Шурман (Київська обл.), асистент VAR - Володимир Висоцький (Запоріжжя), спостерігач VAR - Сергій Цимбал (Житомир)

Останній раз Інгулець зустрічався з Максимом Козиряцьким в якості головного арбітра ще у далекому 2020 році в матчі проти київського Динамо у Кропивницькому (0:2).

Микола Степанюк Джерело: ФК Верес
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 травня 2024, 08:01 0

10 травня «червоно-білі» втратили перемогу в поєдинку 35-го туру Ла Ліги проти «Алавеса» (2:2)