Технічний казус, безглузда випадковість. Зоря готова до техпоразки

Начальник «Зорі» Ігор Гузь прокоментував інцидент із Мишньовим

У складі «Зорі» в матчі проти Минаю (3:0) не був заявлений Дмитро Мишньов, але він вийшов на заміну наприкінці матчу. Ця помилка загрожує луганському клубу технічною поразкою.

Начальник «Зорі» Ігор Гузь прокоментував інцидент:

«Те, що сталося - безглузда випадковість, технічний казус. Співробітник нашого клубу, відповідальний за заповнення протоколу в електронній формі, при відсиланні його до УПЛ втратив прізвище Мишньова. Потім з появою гравця на полі вже четвертий арбітр, перевіряючи корінці номерів футболістів, не звірився з протоколом. Це суто людський чинник: сезон був дуже напруженим не лише для тренерів та футболістів. Пояснити це інакше я не можу.

Одразу хочу відкинути конспірологію: і ми, і «Дніпро-1» сьогодні билися за друге місце, і я вітаю конкурентів зі сріблом. Але «Зоря» прагнула перемогти та провела, можливо, найкращий матч сезону по якості, інтенсивності, ефективності. Ми вже тричі були третіми і мріяли про Лігу чемпіонів для своїх уболівальників. Уявляєте, наскільки безглуздо було б втратити цю мрію через таку дитячу помилку?!

Хочу також зауважити, що Мишньов вийшов на поле у той момент, коли «Дніпро-1» вже повів у рахунку. Чесно кажучи, з нашого боку така комбінація виглядала б надзвичайно тупо. Зараз ми готові до будь-якого рішення футбольних інстанцій. За помилки треба платити».

Микола Степанюк Джерело: ТаТоТаке
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 06 травня 2024, 20:36 3

Звання абсолюту буде у переможця 2 тижні – до поєдинку Хргович – Дюбуа

Коментарі