Шелестюк розкритикував тактику Ломаченка в бою з Хейні

Українець упевнений, що Василь поводився занадто пасивно після вдалих комбінацій

Український напівсередньоваговик Тарас Шелестюк (19-0-1, 11 KO) прокоментував результат поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в легкій вазі між Василем Ломаченком (17-3, 11 KO) і Девіном Хейні (30-0, 15 KO).

«Хейні був хороший у цьому поєдинку: він змінив тактику і прийняв бій, а не бігав на джебі від Ломаченка. Він відповідав ударом на удар, на кожну легку атаку Ломаченка відповідав силовим ударом по голові або по корпусу. Його робота по корпусу приносила свої плоди і зупиняла Ломаченка. Інакше я не розумію, чому Вася після хороших атак у 3-4 удари завжди відходив назад і починав робити ухили, тим самим даючи час відновитися Хейні. Замість цього йому потрібно було, пробивши, підсаджуватися нижче і вкладатися в кожен удар, намагатися закінчити цей бій якомога раніше.

Він і його команди мали розуміти, що за очками в такому поєдинку перемогу можуть не віддати. Особливо, коли йшов 10-11-й раунд, які Вася начисто забрав, і потрібно було робити ще більше, викладатися на повну. А він завжди відскакував назад. Ви можете подивитися повтор відео або нарізку. Завжди після хорошої комбінації - назад. Хороша комбінація - сів і вперед, вибиваєш його з рингу, закінчуєш поєдинок, і ти переможець. Але цього не було», - сказав Шелестюк.

В ніч з 20 на 21 травня Хейні переміг Ломаченка в Лас-Вегасі за очками (116-112, 115-113, 115-113) і зберіг усі свої пояси.

Володимир Клепач Джерело: YouTube
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 07:44 23

«Пенсіонери» разом із Михайлом обіграли «Тоттенхем» 2:0 у перенесеному матчі АПЛ

Коментарі