Рух – Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Львівське дербі може відправити «Львів» до Першої ліги

У неділю, 21 травня, «Рух» прийматиме земляків зі «Львова». Якщо «містяни» не переможуть рухівців, то за три тури до фінішу чемпіонату вже офіційно понижуються в класі і переходять з УПЛ до Першої ліги.

Рух

У минулому турі обидва львівські клуби зазнали поразок. «Рух» перебуває у зоні перехідних матчів з представниками Першої ліги. «Жовто-чорні» добре розуміють, що саме від майбутніх поєдинків УПЛ, зокрема, від львівського дербі, багато що залежить. Ось передматчева думка головного тренера «Руха» Віталія Пономарьова: «Всі матчі, які в нас залишилися до закінчення сезону - надважливі. Вони - як фінали. Зрозуміло, що ми готуємося лише на перемоги у всіх поєдинках. Нам немає куди відступати, треба набирати очки у всіх поєдинках. Тому серйозно готуємося. Хлопці, в принципі, працюють на належному рівні. Не можу сказати, що є недооцінка «Львова», всі дуже серйозно налаштовуються, адже усвідомлюють, що попереду - відповідальна гра».

Львів

«Містяни» після поразки від «Металіста» збільшили програшний клубний антирекордний серіал в УПЛ до 9-ти ігор. Стільки ж ігор поспіль гравці «Львова» не набирають очок і в гостьових матчах. Крім цього, безгольова серія «Львова» триває в чемпіонаті 315 хвилин. «Львів» за Анатолія Безсмертного на полях суперників внічию ще не грав - у 10-ти матчах: перемога та дев'ять поразок. Захисник «Львова» Сергій Сімінін може провести 200-й матч в УПЛ. Через перебір жовтих карток львівське дербі пропустить нападник «містян» Богдан Мишенко.

Статистика зустрічей

Раніше «Львів» та «Рух» провели чотири гри і баланс зустрічей говорить про рівність сил: по одній перемозі суперників та дві нічиї. Попередній домашній матч рухівців з «містянами» відбувся 29 серпня 2021 року і завершився перемогою господарів поля з рахунком 1:0. Автором єдиного голу став бразильський легіонер «Львова» Ренан Олівейра, який в середині другого тайму «зрізав» м'яч у власні ворота. Матч першого кола нинішнього чемпіонату завершився перемогою «Львова» - 2:1. У складі «містян» голи забивали Владислав Бугай та Борис Крушинський, а в рухівців - нігерієць Вів Соломон-Отабор.

Феміда

Арбітром матчу призначено Максима Козиряцького (Запоріжжя), який провів 48 ігор в УПЛ. Раніше «Рух» за Козиряцького провів чотири матчі в чемпіонатах і ще не перемагав, двічі зігравши внічию та зазнавши двох поразок. «Львів» же за цього арбітра провів 9 ігор в УПЛ: три перемоги, дві нічиї та чотири поразки. Львівське дербі Козиряцький судитиме вперше.

Прогноз на протистояння

«Рух», враховуючи його перебування у зоні перехідних ігор турнірної таблиці, прагнутиме взяти три очки. «Львів» не набирає очок у чемпіонаті 9 ігор поспіль. Нашим прогнозом буде мінімальна перемога рухівців.

Орієнтовні склади:

«Рух»: Паньків, Роман, Слюбик, Дідик, Лях, Притула, Підгурський, Таллес, Альваренга, Соломон, Климчук.

«Львів»: Рибка, Вовкун, Габріель, Никитюк, Траоре, Грисьо, Богунов, Мильченко, Кузик, Алібеков, Свржняк.

21 травня, неділя

«Рух» - «Львів»
Львів. Стадіон «Арена Львів». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Уніан»
Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя)
РУХ - ЛЬВІВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua - 1:0
Юрій Назаркевич Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 03:15 0

У підопічних Юрія Максимова у разі перемоги ще збережуться шанси на бронзові нагороди

Коментарі