АНЧЕЛОТТІ: «Говорити тільки про Холанда – значить не говорити про команду»

Головний тренер «Реала» – про майбутній матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів проти «Ман Сіті»

Головний тренер мадридського «Реала» Карло Анчелотті прокоментував майбутній матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів проти «Манчестер Сіті»:

«План на завтра - зіграти повноцінну гру, показати найкраще, що у нас є на фізичному, технічному та мотиваційному рівні, беручи до уваги, що вирішальною грою буде матч-відповідь. Ми хочемо скористатися невеликою перевагою завтра, щоб подивитися, чи зможемо це зробити потім.

Скористатися нам означало б отримати позитивний результат. Добре відчувати себе в грі і не надто страждати. Справа не тільки в результаті, якщо ти добре почуваєшся у грі, вмієш створювати проблеми команді суперника та уникати проблем, це теж невелика перевага. Ми будемо намагатися зробити це завтра. Це гра, яка вимагає багато від усіх, коли ти виходиш у півфінал у такому змаганні, це нормально, що багато чого вимагають.

Думаю, ми досягли одного рівня. Нині складно оцінити фізичний стан та порівняти його з минулим роком. Що має значення в цей момент, то це мотивація, яка у нас є. Факт перемоги у Кубку Іспанії - ще один мотиваційний момент для завтрашньої гри. Ми дуже схвильовані.

«Манчестер Сіті» зараз - краща версія команди порівняно з минулим роком. Вони мали дуже небезпечного нападника, яким був Габріель Жесус, але в Холанда інші характеристики. «Сіті» не змінили свій стиль, можливо, вони грають трохи прямолінійніше і використовують перевагу довгої передачі, тому що в них інший нападник з високим зростанням. Але за ним стоїть Де Брюйне, і в багатьох іграх вони використовували цю тактику, коли довга передача відігравала ключову роль. «Сіті» дуже добре організований ззаду і добре поводиться з м'ячем.

Холанд - дуже небезпечний гравець, він демонструє вражаючі якості, особливо коли справа доходить до забитих голів. Він небезпечний, але говорити лише про нього - значить не говорити про повноцінну команду, яка грає у дуже хороший футбол, дуже добре захищається, атакує та має ідеї. Ми пропонуємо не гру, щоб зупинити Холанда, а цілу команду, яку неможливо зупинити. У нас є варіанти, щоб зіграти рівний та конкурентний матч.

Уболівальники змінили свою думку, бо минулого року клуб прибув після трьох років без перемог, а тепер ми тут, вигравши Лігу чемпіонів минулого року. Змінюється лише це, уболівальники завжди раді, що це змагання можна виграти».

Перший матч 1/2 фіналу головного єврокубкового турніру Європи «Реал» - «Манчестер Сіті» розпочнеться 9 травня о 22:00 за Києвом.

Данііл Агарков Джерело: ФК Реал Мадрид
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 жовтня 2024, 18:04 1

Джорджина Родрігес здивувала всіх своєю розкутістю в новій фотосесії для бренду Guess

Коментарі