Збірна України впевнено обіграла Північну Македонію та вийшла на ЧС-2023

Українки все вирішили у першому таймі

Жіноча збірна України з гандболу провела матч-відповідь проти Північної Македонії за путівку на ЧС-2023.

На минулому тижні гостьову зустріч наші гандболістки виграли з рахунком 24:22, покращивши свої шанси на вихід на світову першість.


ФГУ

Початок матчу пройшов у рівній боротьбі: команди обмінювалися результативними атаками. Але така ситуація на майданчику тривала недовго. Українки почали відриватися у рахунку, чим змушували нервувати суперниць. А в середині першої половини зустрічі гра македонок зовсім посипалася. «Синьо-жовті» спіймали кураж і постійно завершували свої атаки точними кидками. Македонки були розгублені, роблячи багато браку і допускаючи велику кількість втрат. На перерву команди пішли з «+12» на користь збірної України. У душі, щиро кажучи, вже хотілося вітати нашу команду з виходом на чемпіонат світу.


ФГУ

У другому таймі українки зменшили оберти, але й македонки змирилися зі своєю поразкою. Ця половина вийшла малорезультативною та малоінтригуючою. Наші гандболістки впевнено довели зустріч до перемоги та поїдуть наприкінці цього року на чемпіонат світу. Нагадаємо, що на світовій першості збірна України востаннє брала участь у 2009 році.


ФГУ

Кваліфікація ЧС-2023. Другий раунд. Матч-відповідь.

Україна - Північна Македонія - 31:22 (24:12)

Перший матч - 24:22.

Україна: Гладун, Дмитришин (6), Маркевич (1), Андрійчук, Прокопяк (3), Смолич (1), Кот, Мелекесцева, Салтанюк, Воловник, Смбатян (3), Стельмах, Глібко (7), Левченко (6), Коновалова (3), Компанієць (1).

Північна Македонія: Діневська, Гакідова (2), Янеська (2), Трезікч, Джатевська, Дукоська, Горджиєвська (1), Янкуловська, Міцевська, Кіпріжановська, Рістовська (5), Саздовська, Дам'яновська, Гічевська (10), Коцева, Ніколік (2).

Арбітри: Ана Враньєш, Марліс Веннінгер (обидві - Австрія), Ілона Тордаі (Угорщина)

Арена «Varosi Tornacsarnok» (Кішварда, Угорщина)

УКРАЇНА - ПІВНІЧНА МАКЕДОНІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 13 травня 2024, 07:22 0

Андрій очікує на рішення Карло Анчелотті

Коментарі