Лідер не лише в Арсеналі. Хто найкращий гравець поєдинку Англія – Україна?

Статистичний портал WhoScored поставив Букайо Сака оцінку 8.7 бала

У неділю, 26 березня, відбувся матч 2-го туру відбірного етапу Євро-2024 у групі С між збірними Англії та України. Гра завершилася з рахунком 2:0 на користь «трьох левів».

Рахунок у матчі було відкрито на 37-й хвилині поєдинку завдяки голу Гаррі Кейна. Гольову передачу на нього віддав гравець лондонського «Арсеналу» Букайо Сака. Через 3 хвилини 21-річний англієць оформив шедевр у ворота збірної України, збільшивши перевагу своєї команди.

Після закінчення поєдинку статистичний портал WhoScored виставив оцінку гравцям. Сака отримав оцінку в 8.7 балів, що є найкращим показником серед усіх гравців.

За цю зустріч Сака, крім гола та асиста, записав на свій рахунок 30 точних пасів (76,9%), 4 рази заробив на собі фол, двічі відібрав м'яч у суперника, тричі віддав гостру передачу, 56 разів доторкнувся до м'яча та двічі успішно обіграв суперника.

Серед українців найвищі оцінки отримали голкіпер Анатолій Трубін та центральний захисник Олександр Сваток - 7.1 бал. Зазначимо, що левом матчу було визнано капітана збірної України Олександра Зінченка.

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 16:36 3

Головний тренер «Жирони» поділився думками про майбутнє лідерів команди

Коментарі