Віктор ЛЕОНЕНКО: «VAR скрізь тільки заважає»

Фахівець розкритикував рішення Катерини Монзуль у матчі «Динамо» – «Інгулець»

Футбольний експерт Віктор Леоненко в ефірі особистого YouTube-каналу прокоментував поразку київського «Динамо» від «Інгульця» (0:2) в матчі 16-го туру української Прем'єр-ліги.

«Перший гол, очевидне порушення. Одразу ж питання, нахрін VAR? Я пропоную зробити як у НБА. Там стіл довгий, телевізори та потім ще дзвінок другові. Десь там в іншому місті сидить фахівець, який розуміється на всіх моментах. Ось він говорить і потім робляться висновки.

Може, у нас теж VAR прибрати і телефонуйте тому, кому ви довіряєте. Навіщо ми викинули кудись мільйон? Він реально скрізь лише заважає. Якщо його вмикати, то там і сліпий бачить, що там порушення.

Попов біжить страхувати Дячука, майже встигає на удар Козака. Запитання: де був правий захисник? Або півзахисник. Хтось із них мав бути там. Скільки часу минуло, поки Попов робив човник. Та й класно влучив. Де всі були? Ви когось бачили? Мабуть, реально вітер заважав.

43-я, в роздягальню забивають. Знову обрізка, гра рукою не свиститься. Кухарук так руку поставив, що ніби не зіграв рукою, а м'яч влучив у неї.

«Динамо» показало, що там щось не те. Алієв та Мілевський нефартові для «Динамо» виявилися. А якщо серйозно, то так грають на подвір'ї аматори. Пішов - втратив м'яч - назад пішов пішки.

На «Динамо» нікого немає. Уявіть, господарів клубу на «Динамо» немає. Можна Алієва і Мілевського призначити та й Васильовича. Такого я ще не бачив, щоби перша гра і така безвольність і реально на стадіоні нікого немає. Я не маю на увазі уболівальників. Таке відчуття, що чекають на щось нове», - сказав Леоненко.

Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 21:35 44

Організатори грубо помилилися на 10 фунтів у вазі Усика

Коментарі