ФБУ: «Закликаємо утриматися від образ та хейту на адресу спортсменів»

Федерація біатлону України звернулася до вболівальників

Федерація біатлону України закликала вболівальників утриматися від образ на адресу спортсменів.

«Ми всі вже рік живемо у війні. І, звісно, це відображається на емоційному стані кожного. Як уболівальників, так і спортсменів. Кожен з нас веде свою боротьбу й у кожного вона важлива. Наша стабільність та процвітання теж залежить від кожного.

Ми поважаємо усіх вболівальників та журналістів, але так само просимо з повагою ставитися і до наших біатлоністів. Ми, як Федерація біатлону України, готові до вашої критики та емоційних реакцій. Ми готові з вами відкрито дискутувати щодо виступів та результатів на міжнародних аренах або щодо майбутнього нашого біатлону. Зі свого боку ми також проводимо роботу з нашими спортсменами стосовно професійного підходу у роботі поза змаганнями та тренуваннями.

Але ми закликаємо всіх утриматися від образ та хейту на адресу наших спортсменів. Ваше бажання бачити біатлоністів на п'єдесталах зрозуміле і воно є спільним для усієї біатлонної родини. Проте ваші надто емоційні висловлювання не принесуть користі. А персональні образи та звинувачення лише нашкодять.

Кожен може помилитися. Кожен може піддавшись емоціям, висловитися гостро. У кожного бувають злети і падіння. Емоційний стан спортсмена так само важливий, як і фізичний. Тому давайте берегти один одного заради спільних досягнень. І давайте пам'ятати що ми всі одна велика біатлонна родина.

Наші біатлоністи підіймають прапор країни Україна, в якій ми всі з вами живемо, за яку ми всі уболіваємо та чекаємо Перемоги», - сказано в повідомленні ФБУ.

Денис Шаховець Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 21 травня 2024, 09:37 1

Український боксер став абсолютним чемпіоном світоу у хевівейті

Коментарі