ГОРДОН: «У Поворознюка і його ОЗУ відібрали зброю. Цей чувак носив автомат»

За даними журналіста, президент «Інгульця» видавав свою банду за тероборону

Журналіст Дмитро Гордон повідомив, що у президента «Інгульця» Олександра Поворознюка розформували добровольче формування територіальної громади, яке він видавав за підрозділ тероборони.

«Зброю в нього вже відібрали. Цей чувак носив автомат, його наближена ОЗУ - бандити - вони носили всі автомати. Вони вдали, що вступили в тероборону. А коли дійшло до справи, виявилось, що ніякої тероборони там немає. Це все фікція. Забрали зброю. Жодної немає там тероборони, не вірте. Він - брехун.

Ще будемо розбиратися, хто йому й за скільки продав погони генерал-майора козацьких військ, кого він та де вбивав, у кого стріляв, кого бив, кого калічив, кого дурив щодо землі та паях, де підтасовував документи, де на крадених машинах їздив. В нас уже всі документи зібрані».

Раніше в інтерв'ю Гордону фермер Юрій Ткач розповів, як отримав вогнепальні поранення від Поворознюка. За словами Ткача, Поворознюк обманом і погрозами забирав землю у людей і підприємств, стріляв і в людей, і в худобу.

За матеріалами інтерв'ю були написані заяви про злочини в МВС, Офіс генерального прокурора, Головне управління поліції у Кіровоградській області й правоохоронці вже розпочали перевірку.

Микола Степанюк Джерело: Гордон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 13:46 1

В Ер-Ріяді зібралося багато відомих боксерів

Коментарі