Даю добу часу на вибачення! Поворознюк поставив ультиматум Гордону

Президент «Інгульця» записав чергове звернення до відомого журналіста

Президент «Інгульця» Олександр Поворознюк записав чергове звернення до відомого журналіста Дмитра Гордона:

«Всі чекали, чому Поворознюк мовчить після таких серйозних звинувачень. Але я звик говорити мовою фактів. Я просто очікував на всі ці звернення, які я давав. І тепер хочу, щоб ви це побачили. Ось його інтерв'ю із фермером Ткачем. Можна було б сказати, що Гордон - гомосексуаліст. Жарт. І хай би доводив, що він не ідіот. Але ми пішли іншим, законним шляхом. І звернулися до органів управління внутрішніх справ.

Отримано офіційну відповідь, що я не проходжу як свідок чи підозрюваний у кримінальних провадженнях за зверненням фермера Юрія Ткача. У кримінальних провадженнях, розпочатих протягом 2010-2014 років за заявами Ткача, я не отримав статусу підозрюваного і не був допитаний як свідок.

А тепер хочу звернутися до тебе, г****нчик. Даю добу часу, щоб ти публічно вибачився за той увесь бруд, який ти виливав на мене. І це все початок, лише перший початок. А далі ти за все будеш вибачатися. Тому що все, що ти сказав, - брехня, реальна брехня.

Щоб довго не казати, давай перейдемо до конкретики. У цей нелегкий для країни час, я чув, ти Mercedes свій продаєш. Я готовий його купити та віддати на армію. Давай зробимо «жест доброї волі». Скільки він коштує, 3 мільйони? Я перераховую 3 мільйони на армію, а ти віддаєш Mercedes на армію. Хоч щось корисне для людей буде зроблено. Це моя тобі відповідь. Що, г****нчик, слабо?

І на завершення. За все треба платити. І податки, в першу чергу, щоб люди розвивалися, регіони, додавалися пенсії. Зараз ми зробимо офіційні запити - скільки в тебе квартир, скільки ти платиш податків і скільки не платиш. А квартир у тебе 27 штук по Києву та 11 на твоїй Олесі. Ти опустився до того рівня, що чіпаєш мою родину. Я опускатися настільки не буду. Якби ти все дізнався, то в тебе б зараз у прямому ефірі замість вух роги виросли б, як у оленя. Я просто хочу сказати одне: сплачуй податки, і в тебе все буде добре. А якщо хотів на мені хайпанути, то завжди найголовніше - вчасно зупинитись. І все у житті буде добре».

Микола Степанюк Джерело: YouTube
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 20 травня 2024, 20:59 12

Екс-чемпіон світу – про майбутнє Олександра Усика

Коментарі